Zveme vás na oslavu 90 let FK Lety

01.08.2023 06:15

Zveme vás na oslavu 90 let FK Lety

 

Chceme vás jménem FK Lety pozvat na oslavu devadesáti let od založení, která se koná v sobotu 19. srpna v areálu našeho klubu.

Sobotní akci vyplní především četná sportovní klání, při kterých se od 11 hodin představí naše letovská přípravka. Turnaj přípravek za patronátu Jozefa Chovance zahájí celodenní oslavy. Odpoledne ve 14 hodin se na hřišti představí stará garda FK Lety, která změří své síly se Sigi teamem, ve kterém se představí plejáda skvělých fotbalistů, herců a zpěváků. Jak vyplývá z názvu týmu, je jeho duší a zakladatelem Horst Siegl, jež patří k nejúspěšnějším střelcům historie české a československé ligy, je čtyřnásobným králem střelců české ligy a ve své bohaté kariéře nastřílel 176 ligových a 7 reprezentačních gólů. Poté proběhne dražba dresů ligových týmů Slavie, Sparty a Bohemians. Podařilo se zajistit podpisy všech současných hráčů. Jsme přesvědčeni, že vydražené dresy našich nejvýznamnějších týmů naší fotbalové historie a současnosti přinesou velkou radost svým novým majitelům.

Nakonec od 17 hodin dojde na první mistrovské utkání našeho A-týmu s SK Petrovice u Sedlčan. Tím ale program oslav nekončí, po utkání A-týmu je připraven společenský večer nejen pro fanoušky fotbalu, ale pro všechny Letováky a ostatní návštěvníky. Doufáme, že dorazíte v hojném počtu a strávíte příjemný večer.

V neděli 20. srpna doporučujeme dorazit na náš stadion v 10 hodin, kdy začne mistrovské utkání našeho dorostu.

Během celé akce bude pro návštěvníky zajištěno bohaté občerstvení, pro děti jsou připraveny různé atrakce jako skákací hrad, malování na obličej, prohlídka hasičského auta a další. Po celý den si fanoušci a návštěvníci budou moci pořídit suvenýry FK Lety. Všichni příznivci fotbalu, bývalí členové a hráči, fanoušci i kolemjdoucí jsou srdečně vítáni! Výtěžek ze vstupného hodláme použít na podporu a další rozvoj naší mládeže.

Doufejme, že nám vyjde počasí a celý slavnostní víkend si společně patřičně užijeme.

 

Moc se na Vás těšíme! Sportu zdar, fotbalu zvlášť!