13. kolo A-tým FK Lety - SK Černolice 2:0 (0:0)

24.10.2022 07:24

FK Lety - SK Černolice 2:0 (0:0) Černý, Dominik Kischer

 

Sňozík - Janich, Cipra (20. Marek Baubín), Švejda, Měchura - Hřebeček (80. Kustoš, 88. Přib), Kratochvíl, Dominik Kischer (90. Květoň), Černý, Jiří Kischer - Koštialik (46. Veselý)

 

Za slunečného odpoledne se odehrálo bojovné a pohledné derby. Hosté měli zpočátku více ze hry, domácí pozorně bránili a tak se hrálo mezi pokutovými územími. První nebezpečnou akci měli hosté po čtvrthodině, kdy hlavička skončila v náručí Sňozíka. Domácí kontrovali o desat minut později, kdy si na kolmou přihrávku naběhl Koštialik, přihrál Jiřímu Kischerovi, který z otočky přestřelil branku. Chvíli nato ztratili domácí míč na vlastní polovině, hosté odcentrovali a střela mířila nad branku. V 39. minutě šli domácí do deseti hráčů, v souboji o míč byl za faul vyloučen Jiří Kischer.
Hned po přestávce se domácí mohli ujmout vedení, únik střídajícího Veselého stačil brankář hostů vyrazit na roh. V 65. minutě se nadšeně bojující domácí ujali vedení, Dominik Kischer unikl obraně a vybíhající brankář hostů jej v pokutovém území fauloval. Nařízenou penaltu Černý proměnil - 1:0. Chvíli nato mohlo být srovnáno, trestný kop zatočil Macela přes zeď, ale Sňozík míč bravurně chytil. Po chvíli se prokličkoval Veselý před brankáře hostů, jeho střela však skončila na tyči! V 82. minutě se radovali domácí podruhé, míč po křídle našel střídajícího Kustoše, který zpětnou přihrávkou vybídl Dominika Kischera ke skórování - 2:0. Minutu nato zahrávali hosté přímý kop, střela z 20 metrů orazítkovala břevno domácí branky. V poslední minutě řádné hrací doby přestřelil nabíhající Měchura branku hostů. Ve třetí minutě nastavení si na centr do vápna naběhl útočník hostů, jeho volej vyrazil Sňozík na roh. Domácí si za nadšený výkon v deseti hráčích tři body zasloužili.