Hodnocení sezóny 2010/2011

25.06.2011 00:00 Sezóna 2010/11 je za námi. Stručné hodnocení všech týmů. Hodnocení sezóny 2010/11

A-tým
A-tým působil v tomto ročníku (2010/11) v krajské 1.B třídě, oddělení E (Příbram, Beroun, Praha-západ), která je po sportovní stránce na vyšší úrovni než oddělení A (Kladno, Rakovník, Beroun), ve které hrál v předchozí sezóně. Po celé jaro byla tabulka velmi vyrovnaná a o sestupujících týmech se rozhodovalo až v posledních kolech. Náš tým po špatné podzimní části (14 bodů) byl v zimě posílen o Lukáše Radu, Jakuba Bezděka a Jakuba Balka. Tým po vítězství v zimním turnaji na Aritmě Praha se na jaře zlepšil nejen herně ale i bodově, a skončil na 5. místě s 34 body. Na vlastní žádost u týmu ukončili činnost na trenérské lavičce Lumír Honzek a František Novotný, kterým patří velký dík za odvedenou práci po celé tři roky.

B-tým
Béčko odehrálo nejlepší sezónu ve své krátké historii. Jak na podzim, tak i na jaře jej netrápily starosti se záchranou ve 3. třídě. B-tým obsadil nečekané 7. místo se ziskem 38 bodů.

Dorost
Dorost účinkoval již třetí sezónu v krajské 1.A třídě. Jeho výsledky byly jak na houpačce. Podzimní bilance byla až neuvěřitelná, dorostenci získali v 13 utkáních 30 bodů a přezimovali se ztrátou 1 bodu na 3. místě! Tým zbytečně podlehl pouze v jednom utkání s mužstvem ze dna tabulky. Po zimním soustředění v Janově n.N. se zdálo, že tým bude v nastoleném trendu pokračovat. Ale během zimní přípravy odešlo z týmu nebo se zranilo několik tahounů a mužstvo se po celé jaro zmítalo v křeči. Tréninková morálka několika jedinců byla díky malé konkurenci velmi špatná a to se projevilo i na konečných výsledcích. Pozitivní skutečností je, že ve většině utkání nastupovalo několik nadějných žáků, kteří získali neocenitelné zkušenosti do budoucna. Dorostenci na jaře získali pouze 13 bodů, a ale i tak obsadili výborné 3. místo.

Žáci
Žákům na podzim unikl postup o jeden jediný bod do jarního finále okresního přeboru. Během jara až 5 hráčů žákovského týmu nastupovalo za dorostence a i přes toto oslabení vyhrálo bez ztráty bodu okresní soutěž skupinu B!

Starší a mladší přípravka
V klubu jsou dva týmy přípravky – starší (8-10 let) a mladší (5-8 let). Potenciál takto kvalitní základny by bylo škoda nevyužít do budoucna! Na tak malý klub, jakým je FK Lety, je široká základna zárukou úspěšné výchovy budoucích fotbalistů! Ale není možné hodnotit jen výsledky – výborná práce s nejmenšími se neodráží pouze v bodech a gólech, ale i v zájmu rodičů o možnost hrát v letovském týmu v této věkové kategorii.