Dorost - podzim 2004

28.11.2004 00:00 Dorost skončil po podzimní části na 3.místě Okresního přeboru Praha-západ, oddělení B, s bilancí 10 zápasů, 9 vítězství, 1 porážka, skóre 53:16, 27 bodů. Nejlepším střelcem se stal Marek Trieb.
Dorost má shodně bodů jako jeho 2 největší soupeři, týmy Hostivic a Černolic. Pouze porážka na hřišti Hostivic ostudným rozdílem 1:5 nás může mrzet a hlavně výkon nebyl odpovídající postavení v tabulce. Tým SK Černolice odešel z našeho trávníku poražen 2:1. Mezi těmito 3 týmy se na jaře rozhodne o vítězství ve skupině B a o postupu do baráže. Přestože výkony v závěru soutěže měly klesající úroveň, se přesto podařilo dorostu udržet na špici tabulky.
Tým dorostu slouží jako líheň pro A-tým a během podzimu bylo využito 5 hráčů při doplnění A-týmu v případech zranění a profesního zaneprázdnění hráčů A-týmu. Poděkování patří hlavně Petru Gregorovi, který pomohl v 5 zápasech A-týmu a až na jednu výjimku nikdy nezklamal. Bohužel je nutno konstatovat, že neochota některých dorostenců startovat za A-tým je varující a je třeba zlepšit ve vedení dorostu práci s chlapci, kteří procházejí nelehkým životním přechodem z končícího dětství do dospělosti.