9. kolo: FK Lety - Sedlec-Prčice 4:5 (3:3)

21.10.2012 00:00 FK Lety - Sedlec-Prčice 4:5 (3:3) 4x Rada

Sestava: Geissler - Váňa, Bezděk, Rosenkranz, Zýka - Turek, Kratochvíl, Rada, Frolík (52. Janich) - Martin Janouš, Jablonský

Hosté předváděli po celé utkání útočný fotbal a to jim nakonec přineslo tři body. Domácí vyprodukovali spoustu chyb v defenzivě a nemastný neslaný výkon Geisslera v brance se podepsaly na zbytečné bodové ztrátě. Od prvních minut se hrál fotbal "nahoru - dolů" a tato pro diváka atraktivní podívaná přinesla v 21. minutě vedoucí branku pro hosty po pěkné kombinaci a vyšachování domácí nedůrazné obrany. O dvě minuty později bylo vyrovnáno, standardku Rosenkranze hlavičkoval do sítě Rada - 1:1. O další dvě minuty již hosté zase vedli, další kombinace jim přinesla gól -1:2. V 34. minutě propadl centr od postranní čáry až do sítě nepozorného Geisslera - 1:3. O další dvě minuty snížil Rada, po akci Turka a přihrávce Jablonského skončila jeho nádherná střela v horním rohu hostující branky - 2:3. V 42. minutě vyrazil hlavičku Frolíka hostující hráč z branky rukou a z nařízené penalty vyrovnal Rada na 3:3, čímž dovršil čistý hatrick.
Po přestávce přišel rozhodující okamžik utkání, v 52. minutě po akci Jablonského postupoval Janouš sám na hosttující branku, ale jeho slabou střelu stačil brankář vykopnout. O 11 minut později po standardce hlavičkoval nekrytý hostující hráč a k překvapení všech skončil jeho oblouček v domácí síti - 3:4. Domácí ještě jednou vyrovnali z nařízené penalty v 65. minutě za stažení za dres pronikajícího Rady. Střelecky disponovaný Rada i druhou penaltu proměnil - 4:4. I poté se hrál útočný fotbal z obou stran, ale hosté v 82. minutě po dalším zaváhání domácí obrany a Geisslera strhli vítězství na svou stranu. Domácí se již nezmohli na další srovnání skóre.