9. kolo: FK Lety - Hořovicko B 2:1 (0:1)

20.10.2013 00:00 FK Lety - Hořovicko B 2:1 (0:1) Kalivoda, Turek

Sestava: Štěpán - Šmerda (46. Janich), Martin Janouš, Korbelář, Rosenkranz - Turek, Kratochvíl, Kolman, Baubín - Kalivoda, Jablonský (87. Kustoš)

Domácí měli po celé utkání převahu a spoustu šancí, ale hosté mohli v závěru zápas zdramatizovat. Domácí zatlačili hosty od prvních minut před jejich pokutové území, ale z první šance skórovali hosté v 8. minutě. Hostující útočník vyhrál souboj u půlící čáry, zatáhl míč do křídla a jeho přízemní centr dorazil do sítě nikým neatakovaný hráč - 0:1. V 11. mnutě mohlo být vyrovnáno, Rosenkranz ze standardky našel úplně volného Turka, ale jeho střela skončila těsně nad břevnem hostující branky. V 13. minutě vstřelil gól Kalivoda, ale nebyl uznán pro sporné postavení mimo hru. Další šance zahazovali domácí jako na běžícím pásu, mezi 29. a 37. minutou jich bylo minimálně pět. Do přestávky nebyly domácím uznány ještě další dvě branky pro fauly v pokutovém území.
Do druhého poločasu nastoupili domácí s vůlí výsledek co nejrychleji zvrátit na svoji stranu. Další šance pochytal hostující brankář, nebo míče míjely tyče hostující svatyně. V 58. minutě vybojoval míč střídající Janich, jeho přihrávka našla Jablonského, který narazil Kalivodovi a ten prudkou ranou prostřelil hostujícího brankáře - 1:1. O šest minut později rozhodl utkání Turek, který si poradil nejen s křižným pasem Rosenkranze, ale i s hostujícím obráncem - 2:1. Hosté si vypracovali jedinou šanci v 69. minutě, kdy přečíslili domácí obranu, ale přihrávka před prázdnou branku nebyla přesná a následně se domácí stačili zformovat. Domácí chtěli navýšit brankový rozdíl, ale do závěrečného hvizdu promarnili další čtyři gólové příležitosti.