9. kolo: FK Lety - Cerhovice 3:2 (2:2)

23.10.2011 00:00 FK Lety - Cerhovice 3:2 (2:2) Janouš, Nesrovnal, Jablonský

Sestava: Štěpán - Kocman, Bezděk, Rada, Rosenkranz - Váňa, Kratochvíl, Jablonský, Nesrovnal (84. O.Fojt) - Jůna, Janouš (89. Girga)

Disciplína a bojovnost byly základem výhry nad favoritem. V kombinované sestavě se domácí nazalekli zkušených hostů a od prvních minut se rvali o body. Ve 12. minutě po centru Jůny skóroval na hrotu hrající Janouš. Hosté odpověděli náporem, do 25. minuty si vypracovali dvě šance, kdy v 24. minutě rohový kop skončil na tyči domácí branky. V 25. minutě hosté vyrovnali, kdy prudkou a přesnou střelu v tyči nestačil vyrazit Štěpán. V 30. minutě se misky vah opět naklonili ve prospěch domácích, kdy sám postupující Nesrovnal prováhal svou šanci, ale odkop hostujícího brankáře se od něj odrazil do opuštěné branky. Poté hosté přitlačili domácí na jejich polovinu a v 39. minutě po další prudké střele hostujícího kanonýra, kterou vyrazil Štěpán před sebe, pohodlně vyrovnali, když míč dorazil nikým neatakován dobíhající hráč hostí. Za zmínku stojí další šance Janouše, který hlavičkoval v 44. minutě těsně vedle.
Druhý poločas se hrál stejně jako první ve velkém tempu, útoky se střídaly na obou stranách. V 51. minutě dorážku Janouše ještě vyrazil hostující brankář, ale v 56. minutě se domácí již dočkali. Rychlý protiútok do otevřené obrany hostů zakončil úspěšně Jablonský po přesné přihrávce s chutí hrajícího Janouše. V 60. minutě hlavičkoval Janouš těsně nad hostující branku. V 62. minutě vykopl domácí Bezděk střelu mířící do opuštěné branky. V 66. minutě neproměnil po rohu svou šanci domácí Rada. Hosté zahrozili v 69. minutě, ale jejich šanci zmařil vyběhnuvší Štěpán. V 78. minutě netrefil jasnou gólovku domácí Jůna, jeho střela ze 6 metrů šla mimo. Hosté se snažili vyrovnat, ale disciplinovaní domácí je již do šance nepustili a získali tři cenné body na úkor favorita.