9. kolo: FK Lety B - Velké Přílepy 1:3 (1:1)

23.10.2011 00:00 Domácí v druhém poločase dostali soupeře pod tlak, ale nedokázali proměnit gólové příležitosti na rozdíl od hostů. Branka: Demjanenko R. Sestava: Sochacký - Fojt T. (55. Gregor), Demjanenko M., Skučko, Kocman - Kárník (78. Dvořák), Křivánek, Fojt O., Girga - Paleta, Demjanenko R. (87. Slavkovský)

V prvním poločase se hrálo aktivně na obě strany. Hosté i domácí si vytvořili několik slibných příležitostí. Hosté využili akci ve 22. minutě, po závaru na malém vápně se zorientoval nejlépe útočník hostů 0:1. Domácí se po té dostali do několika jasných gólových příležitostí, ale ani Paleta ani Křivánek nedokázali překonat brankáře. Domácí se dočkali ve 44. minutě, kdy zblízka překonal gólmana Richard Demjanenko.
Druhý poločas byli domácí lepším týmem, ale hosté vyráželi do rychlých protiútoků a hrozili ze standardních situací. V 53. minutě se hosté ujali vedení, když přetažený rohový kop vrátil soupeř na malé vápno a hosté zakončili přesně. Domácí se nevzdali a zatlačili soupeře na vlastní polovinu, ale šance Palety, Křivánka, Kárníka a Ondry Fojta nedokázali gólově zužitkovat. Naproti tomu soupeř napřáhl z 30 metrů a tento pokus skončil nečekaně v brance domácích. Domácí začali hrát na velké riziko, ale nedokázali se gólově prosadit, místo toho mohli ještě inkasovat, ale pohotový Sochacký pokusy hostů kryl. Do konce se již stav nezměnil.

ŽK: Kocman


-pm-