9. kolo dorost: FK Lety - Petrovice 2:2 (2:0)

25.10.2011 00:00 Slabý až trapný výkon v 2. poločase příčinou ztráty dvou bodů. Hosté si za svůj výkon minimálně bod zasloužili. Branky: Paleta, Girga FK LETY - SK PETROVICE 2:2 (2:0)
branky: Paleta, Girga

Sestava: Geissler - Tlustý (20. Kustoš), Skučko, Císař, Šimmer - Sklenář, Váňa, Janouš, Čermák - Paleta, Girga (75. Kult)

Opět se ukázalo, že naším největším problémem není soupeř, ale naše hlavy a to, co se v nich děje. Přijel tým z konce tabulky, který měl být snadným soupeřem, jenže opak byl pravdou. Tento zápas bych nazval "den a noc". První poločas jsme začali aktivní hrou, kterou jsme se chtěli prezentovat po celý zápas. Hosté, kteří neposbírali moc bodů, se v Letech prezentovali velmi kvalitní hrou a velmi dobrými individuálními výkony. Naši kluci se po krásné akci dostali do vedení, kdy nekompromisně zakončil z hranice vápna Paleta a brankáři nedal sebemenší šanci. Do poločasu se nám podařilo ještě vedení navýšit na 2:0, prosadil se Girga. Jenže tím to skončilo, naši kluci podali první půlku zodpovědný výkon, plný elánu a energie.

Do druhého poločasu, jsem kluky nabádal, aby hráli ještě více nahoru, ale opak byl pravdou, ztráceli jsme jednoduché míče na středu hřiště a v útoku jsme nepodrželi jediný míč. Hosté nás zatlačili před vlastní pokutové území a my jsme čekali, co hosté ukázají. Netrvalo dlouho a hosté snížili na rozdíl jedné branky. Doufal, jsem že naši kluci pochopí, že už to není sranda a že by měli začít zase hrát, jenže nikomu to asi nedocházelo a hosté byli stále lepším týmem než my a také srovnali na 2:2. Musím přiznat, že můžeme být vůbec rádi za bod, také jsme nemuseli mít ani jeden za předvedený výkon v druhé půlce. Po zápase přišel adekvátní trest za předvedený výkon v druhé půlce, nechtěl jsem tím ukázat, že jsem blázen, ale doufám, že Vám všem došlo, co se stalo. Teď máte asi nejlepší možnost ukázat, že chcete fotbal hrát a ne že si jdete jen tak kopnout. Náš druhý největší problém je, že na sebe nemluvíte. Přijďte se někdy podívat na A tým, chvílemi to vypadá, že jste na tržišti, kde se hádají babky, ale ono když se mluví, nemusí se tolik běhat.


Lukáš Rada