8. kolo: Zbuzany - FK Lety B 10:0 (5:0)

15.10.2011 00:00 Domácí jasně předčili hosty v obou poločasech. Hosté odehráli zápas ve velmi kombinované sestavě příčinou mnoha absencí a v zápase až na dvě šance se nedokázali proti o třídu lepšímu soupeři prosadit. Sestava: Geissler - Miška, Demjanenko R. (75. Císař), Jambor L., Kocman - Kárník, Tavares (68. Pešek), Jambor M., Dvořák, Meloun - Čermák M.

Hosté odolávali jen do jedenácté minuty, kdy se domácí radovali poprvé. Za tohoto stavu měl velmi nadějnou příležitost vyrovnat Jiří Kárník, ale nezamířil přesně mezi tyče. Domácí přidali další dvě branky po dorážkách, kdy Geissler výborně zachraňoval díry v obraně, ale vyražený míč se vždy dostal na kopačky soupeři a ten měl snadnou práci. Čtvrtý gól daroval domácím rozhodčí, který z hranice středového kruhu posoudil souboj Lukáše Jambora se soupeřem jako penaltový. A bylo prakticky rozhodnuto. Pátý gól padl těsně před přestávkou.

Druhý poločas domácí pokračovali v nastoleném tempu a nepřipustili nějaké překvapení. Dále netřeba komentovat, snad jen výkon brankáře Geisslera, který spoustu příležitostí soupeře zmařil, takže výsledek mohl být i vyšší. Ostatní dělali také co mohli, ale bohužel rychlostí a pohybem se nemohli soupeři vyrovnat. Zbývá jen se soustředit na další zápasy a z tohoto alespoň vytěžit cenné zkušenosti.


-pm-