8. kolo dorost: Králův Dvůr - FK Lety 2:0 (1:0)

16.10.2011 00:00 Překvapení na úkor favorita! FK Králův Dvůr - FK Lety 2:0 (1:0)

Hodnocení: Geissler 4, Skučko 4, Tlustý 4, Císař 5, Šimmer 6, Váňa 7, Janouš 7, Girga 6, Čermák 7, Štěrba 6, Pulec 3, Neubauer 5, Ježek - N, Hejzlar 7

Dnešní utkání bylo ovlivněno několika faktory. Prvním z nich byla velká absence hráčů ze základní jedenáctky a to Palety, Sklenáře, Kustoše a Kulta. Další z nich, že se půlka kluků asi snažila neunavit, protože jak náš A tým i B tým měl krizový stav s nedostatkem hráčů a museli jsme je několika hráči doplnit.

Utkání začalo naším tlakem a hned na začátku jsme domácí tým zatlačili na jejich vlastní polovinu hřiště, ale ve vápně jsme se k ničemu nedostali. Pak domácí začínali přebírat iniciativu a byli schopni si na jejich velkém hřišti vyhovět a několikrát si i přihrát, což byl pravý opak nás. My jsme si přihráli maximálně 3x a to bylo vše a končilo to vše dlouhým odkopem. V 25. minutě po chybě ve středu hřiště, přišel dlouhý pas za naší obranu a od brankové čáry přišel pěkný centr a našel osamoceného útočníka, který už neměl problém se zakončením. Do poločasu jsme si nic dalšího nevytvořili, jen jsme úspěšně po našich chybách zakládali rychlé protiútoky domácích, ale to bylo vše.

Do druhého poločasu jsme vstoupili možná ještě hůře než do toho prvního. Vystřídali jsme neviditelného Pulce a nahradil ho žák Jan Neubauer, který podal zodpovědný výkon, ale byla na něm vidět menší nervozita. Domácí byli celý druhý poločas lepší a nás k ničemu nepustili a v 73. minutě přidali svojí pojistku, kdy se naši obránci nestačili semknout v obrané činnosti a střední záložník dal krásný pas mezi stopery a útočník pojistil na 2:0. Do konce zápasu se nic dramatického nestalo.

Doufám, že jste si vybrali zápas zoufalství a teď, už se ukáže že tým kvalitu má.
Chtěl bych poděkovat Martinovu Kocmanovi a Martinu Janoušovi za to, že mi pomáhají v trenérské pozici, že na to vše nejsem sám.

Lukáš Rada