8. kolo A-tým FK Dobříč 1940 - FK Lety 0:3 (0:2)

15.10.2017 07:02

8. kolo FK Dobříč 1940 - FK Lety 0:3 (0:2) 2x Cipra, 1x Jarolím

 

Sestava: SŇozík - Rosenkranz, Josef Baubín, Kustoš, Marek Baubín - Dominik Kischer, Pospíšil (73. Turek), Jarolím, Jiří Kischer (85. Janich) - Nejepsa, Cipra


Nepříjemného soupeře se podařilo po všech stránkách eliminovat a získat další tři body. Hosté byli od začátku utkání aktivnější. V 10. minutě se Jarolím z tresného kopu zastřeloval, míč skončil těsně nad brankou. Pospíšil vyzkoušel domácího brankáře v 21. minutě, jeho střelu z více než 20 metrů vytlačil konečky prstů na roh. Dvě minuty nato se ujali hosté vedení, Rosenkranz vyslal míčem za obranu Nejepsu do brejku, který po kličce brankáři našel svou zpětnou přihrávkou Cipru, jež přízemní střelou na zadní tyč nezaváhal - 0:1. Podobná situace se opakovala o pár minut později, kdy Nejepsu vychytal domácí brankář a dorážka Dominika Kischera skončila nad břevnem domácí branky. V 34. minutě trefil Jarolím z trestného kopu břevno domácí branky, odkud míč putoval do zámezí. Dvougólový náskok hostů zrealizoval opětovně Cipra, který si po úniku Nejepsy naběhl na jeho přihrávku a bezpečně skóroval - 0:2.
Hned po přestávce mohl zvýšit Jiří Kischer, přízemní centr Dominika Kischera tečoval, ale brankář domácích míč vyrazil a dorážku stačil též vyrazit na roh. V 55. minutě unikl po křídle Nejepsa, brankář domácích však stačil vyrazit jeho pokus nohou na roh. Domácí poprvé ohrozili branku Sňozíka v 60. minutě, kdy únik domácího útočníka skončil nad brankou. V 68. minutě se konečně dočkal Jarolím, po faulu na Nejepsu se z tresného kopu trefil přesně - 0:3. Další šance hostů na navýšení skóre neproměnili Nejepsa a Turek. Domácí mohli skórovat v závěru utkání, nejprve po centru chytil Sňozík umístěný volej. Vzápětí postupoval Jan Kadlec sám na Sňozíka, ale Josef Baubín jej na poslední chvíli zblokoval a střelu pohodlně chytil Sňozík.