7. kolo: FK Lety - Dobříš B 5:2 (3:1)

07.10.2012 00:00 FK Lety - Dobříš B 5:2 (3:1) 4x Martin Janouš, 1x Rada

Sestava: Geissler - Friš, Bezděk, Rosenkranz, Váňa - Turek, Zýka, Rada (74. Císař), Nesrovnal - Martin Janouš (87. Skučko), Martin Jambor (78. Janich)

Poslední tým tabulky nedonutil domácí k velkému výkonu. Hra byla po celé utkání rozháraná a plná chyb na obou stranách. Ve 4. minutě unikl Janouš, ale v rozhodující chvíli si míč ukopl. Hosté kontrovali a v 5. minutě skončila jejich střela na břevně domácí branky. V 7. minutě po přihrávce Turka za obranu skóroval Rada - 1:0. V 10. minutě po kolmici Rady se nejlépe zorientoval Martin Jambor a přihrál Janoušovi před odkrytou branku - 2:0. V 24. minutě postupoval sám hráč hostů na domácí branku, ale Geissler včasným vyběhnutím míč vyrazil. V 38. minutě se situace opakovala, Geissler byl opět proti míči v jeho síti. O minutu později se radovali domácí, po přihrávce Jambora skóroval do prázdné branky Janouš - 3:0. Domácí svou lehkovážnou hrou dovolili před přestávkou hostům snížit, špatně zahraný offside systém skončil míčem v domácí brance.
Po přestávce nejprve hosté nastřelili břevno domácí branky a vzápětí zvýšil v 52. minutě Janouš na 4:1, po střele Turka se míč odrazil k Janoušovi, který pohotově vrátil míč do sítě. Další šanci měli domácí v 68. minutě, po dlouhém autu Rady vystřelil z voleje Turek, ale hostující brankář míč reflexivně vyrazil. O minutu později mohli hosté utkání zdramatizovat, ale sólový nájezd vykopl z brankové čáry Rosenkranz. V 72. minutě dokončil svou střeleckou žeň Janouš, po přesné přihrávce Turka vstřelil svůj čtvrtý gól - 5:1. Hosté upravili výsledek utkání v 82. minutě, kdy po zaváhání Bezděka upravili výsledek na konečných 5:2.