7. kolo: FK Lety - Březnice 1:0 (0:0)

09.10.2011 00:00 FK Lety - Březnice 1:0 (0:0) Jůna

Sestava: Štěpán - Kocman, Bezděk, Janouš, Rosenkranz - Dynybil (46. O.Fojt), Kratochvíl, Rada, Jablonský - Jůna, Nesrovnal

Hosté bylo po většinu utkání bojovnější a fotbalovější a zasloužili si minimálně bod. Domácí působili po celé utkání ospalým dojmem a jen díky nedisciplinovanosti hostů získali tři body. V 19. minutě se hosté dostali do gólové šance, Štěpán v domácí brance dvakrát reflexivně zasáhl a zabránil gólu. Hosté si do přestávky vypracovali další tři šance, domácí zahrozili jen jednou, kdy hlavička Janouše šla nad branku.
Druhý poločas začal úplně opačně, Radův pas našel Jůnu, který z 10 metrů nezaváhal - 1:0. Hosté se snažili o vyrovnání, ale přibrzdil je jejich záložník, který udeřil v přerušené hře faulujícího Nesrovnala a byl vyloučen. Hosty i v deseti měli převahu, domácí se snažili o brejky, ale svůj náskok nepojistili. Mezi 60. a 64. minutou si hosté vypracovali dvě šance, ale žádná se neujala. V 65. minutě se uvolňoval Rada, ale byl v gólové situaci sražen. Hostující hráč po druhé žluté kartě byl vyloučen. Přesto hosté nerezignovali a vypracovali si další dvě gólovky, při poslední v 73. minutě zachraňoval Bezděk na brankové čáře. Domácí podnikali protiútoky do otevřené obrany, ale ani lob Rady, ani Jablonského zblokovaná střela nepřinesly pojistku. V 89. minutě vstřelil Jablonský branku, ale nebyla pro postavení mimo hru uznána.