7. kolo: FK Lety B - Jinočany 4:1 (1:1)

09.10.2011 00:00 Lépe hrající domácí vybojovali vítězství ve druhém poločase.
Branky: 2x M.Jambor, 1x Girga, Gregor Sestava: Sochacký - Kapoun, M. Demjanenko, Skučko, Kocman (85. Miška) - Gregor, O. Fojt, Váňa (45. L.Jambor), Kárník (78. T.Fojt) - Girga, M. Jambor

Po vyrovnaných dvaceti minutách zahrávali hosté rohový kop na zadní tyč, kde vyhrál soupeř hlavičkový souboj a otevřel skóre zápasu. Domácí převzali iniciativu a začali být pro hosty nebezpečným soupeřem. Soupeři se nadařila rozehrávka a mezihra a tak většinou nakopávali míč dopředu, ale domácí celkem dobře odvraceli nebezpečné situace. Sporná událost se odehrála v 33. minutě, kdy utočící M. Jambor byl u míče dříve než brankář hostí, nemohl však pokračovat v akci, neboť byl nedovoleně zastaven. Rozhodčí byl však jiného názoru, za to získal jen hněv hráčů i diváků. Stejná situace se odehrála o dvě minuty později s rozdílem, že píšťalka už ožila. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Radek Girga. Za nerozhodného stavu skončil první poločas.

Druhý poločas začali domácí náporem a v 48. minutě se tečoval střelu Petr Gregor a bylo to 2:1 pro Béčko. Hosté značně flustrovaní výroky rozhodčího ztráceli koncentraci a více se soustředili na diskusi než na hru. Hra byla plná tvrdých soubojů na obou stranách, ale domácí byli koncentrovaní na utkání, které chtěli zvládnout vítězně. Po rohovém kopu hostů zůstal ležet na trávníku Daniel Skučko, došlo ještě ke kontaktu soupeře s ležícím hráčem, ale rozhodčí tuto situaci ponechalal bez trestu, zato za jeho zády si spletl hřiště se zápasnickým kolbištěm obránce hostů a chystal se vybít si vztek na Lukáši Jamborovi. Tuto šarvátku už rozhodčí viděl a poslal soupeře předčasně do sprch. Hosté leč oslabeni zatlačili domácí, ti však odpovídali rychlými protiútoky, při jednom takovém si doslova nesl na zádech Martin Jambor obránce hostů a až v pokutovém území jej dokázal nedovoleně zastavit, rozhodčí ponechal akci bez zapískání. Na druhé straně se zaskvěl brilantním zákrokem Martin Sochacký, když vyrazil jistý gól. V 75. minutě se domácím povedl jeden z rychlých brejků, který Martin Jambor přesně zakončil. Hosté po té už v deseti nedokázali učinně ohrozit branku domácích a tak v nastaveném čase přidal ještě jednu branku Martin Jambor.
Utkání domácí odehráli bez karet.