7. kolo A-tým FK Lety - SK Hostomice pod Brdy 2:1 (2:0)

08.10.2017 06:44

7. kolo FK Lety - SK Hostomice pod Brdy 2:1 (2:0) 2x Nejepsa

 

Sestava: Sňozík - Rosenkranz, Kustoš, Josef Baubín, Marek Baubín - Domink Kischer (89. Janich), Kratochvíl, Cipra, Jiří Kischer - Nejepsa (85. Pospíšil), Čermák

 

FK Lety - SK Hostomice 2:1 (2:0) 2x Nejepsa
Letovští fotbalisté se utkali v domácím prostředí s dalším těžkým soupeřem SK Hostomice. První šanci měli domácí ve 12. minutě, na pas za obranu si naběhl Nejepsa, obešel vybíhajícího brankáře a z úhlu hledal nabíhajícího spoluhráče, ale jeho úmysl byl překažen obranou hostů. O 7 minut později se již domácí radovali, Cipra vystihl úmysl o vystavení do offside, pronikl skrz obranu a před vybíhajícím brankářem přihrál Nejepsovi, který otevřel skóre - 1:0. Prakticky vzápětí kontrovali hosté, po kombinaci se dostali do pokutového území před Sňozíka, ale střela skončila nad brankou. V 27. minutě uvolnil Kustoš dlouhým pasem nabíhajícího Nejepsu, který překonal vybíhajícího brankáře hostů - 2:0.
Po přestávce přišli na hřiště vyměnění hosté. Svoji aktivitu přetavili v zkorigování výsledku, v 51. minutě se uvolnil v pokutovém území hostující Rylich, jehož nenápadná střela se otřela o tyč a skončila v síti. Domácí se vzpamatovali z obdržené branky a pokoušeli se o zvýšení náskoku. Šance na skŕování měli postupně Nejepsa, Čermák a Dominik Kischer, jehož přesnou přízemní střelu vyrazil brankář hostů s námahou na roh. Hosté mohli paradoxně vyrovnat v 87. minutě, kdy se po dlouhém výkopu a za pomoci větru dostal jejich útočník před hranicí pokutového území do střetu s vybíhajícím Sňozíkem. Z nařízeného trestného kopu ale nic nebylo, míč přeletěl břevno. V 90. minutě nastřelil z trestného kopu střídající Pospíšil břevno branky hostů.