6. kolo: Podlesí - FK Lety 3:3 (3:1)

29.09.2013 00:00 Podlesí - FK Lety 3:3 (3:1) 2x Kolman, 1x Turek

Sestava: Štěpán - Šmerda, Martin Janouš, Korbelář, Baubín - Turek, Kratochvíl, Kolman, Paleta (54. Rosenkranz) - Kalivoda, Jablonský (90. Bartošek)

Ztrátu z prvního poločasu se po přestávce nakonec podařilo srovnat. První příležitost měl ve 4. minutě Kalivoda, jeho střela z více než 20 metrů skončila těsně nad břevnem domácí branky. Domácí ohrozili hostující branku v 8. minutě a hned šli do vedení, po rychlém pasu za obranu nestačil Turek pokrýt centr na domácího útočníka, který svou šanci proměnil - 1:0. V 10. minutě mohlo být srovnáno, Kolman své sólo nazakončil gólem, slabou střelu stačil domácí brankář krýt. Domácí zvýšili svůj náskok v 17. minutě, po další rychlé kombinaci doputoval míč proti noze domácího záložníka, jehož střela zpoza trestného území skončila v síti - 2:0. Hosté se pomalu vzpamatovali z šoku a v 35. minutě po vysunutí od Jablonského dotáhl Kolman svůj únik v gólový efekt - 2:1. O dvě minuty později překvapil domácí hráč střelou do růžku z trestného kopu Štěpána - 3:1. Další příležitost domácích vychytal Štěpán v 42. minutě, střelu z úhlu vyrazil na roh.
Druhý poločas zahájili domácí snahou rozhodnout utkání. V 52. minutě proletěl centr skrz malé pokutové území hostů. V 56. minutě se radovali hosté, Kalivodovu střelu stačil vyrazit domácí brankář, ale na dorážku Turka již byl krátký - 3:2. O minutu později skončil rychlý průnik domácích střelou vedle branky. V 62. minutě mohlo být vyrovnáno, střelu Kolmana směřující do sítě domácích nechtěně vyrazil Janouš! Domácí kontrovali o čtyři minuty později, střela z úhlu se otřela o boční síť. Od 70. minuty se hrálo jen na polovině domácích, hosté je svým náporem zatlačili před jejich branku. V 72. minutě vysunul Kalivoda českou uličkou Kolmana, ale brankář domácích jeho střelu vyrazil na roh. O dvě minuty později trefil Rosenkranz z dálky břevno domácí branky. V 90. minutě se podařilo hostům vyrovnat, po přihrávce Jablonského vyrovnal křižnou střelou Kolman. Výsledek odpovídá vývoji utkání.