6. kolo: Hostomice - FK Lety 1:0 (0:0)

29.09.2012 00:00 Hostomice - FK Lety 1:0 (0:0)

Sestava: Geissler - Váňa, Bezděk, Rosenkranz, Zýka - Turek, Kratochvíl, Rada, Frolík (26. Sochacký, 75. Skučko) - Jablonský, Martin Janouš

Každoroční tortura je za námi, tentokrát bez vyloučených hráčů. Loni jsme dohráli utkání v Hostomicích bez dvou hráčů, letos kromě ovlivněného výsledku nás žádné vyloučení nepotkalo. Jak bývá v Hostomicích pravidelně zvykem, hřiště bylo nakloněno na stranu domácích od prvních minut. Otázkou zůstává, zda je to proto, že v dresu domácích nastupuje Hadraba mladší, nebo zde hrají roli jiné vlivy. Domácí nastřelili v 8. minutě břevno a dorážka skončila též na břevně. Domácí pokračovali v náporu a v 18. minutě Geissler nepříjemnou střelu vyrazil. V 21. minutě se po rohu dostal míč k Radovi, ale jeho střela skončila vedle domácí branky. V 23. minutě po centru Janouše hlavičkoval sám Jablonský, ale brankář domácích reflexivně zasáhl nohou. V 27. minutě měli domácí šanci, ale Bezděk nakonec odkopl do zámezí. V 42. minutě vystřelil v 25 metrů Zýka, ale domácí brankář střelu chytil. V 44. minutě vykopl Bezděk před brankovou čárou míč, který směřoval do branky. Další šance domácích se zrodila v 45. minutě, po závaru před brankou Geissler dorážku vyrazil daleko do pole.
Druhý poločas začal náporem hostů a festivalem zahozených šancí. V 49. minutě dostihl Jablonský malou domů, ale jeho tutovka skončila těsně vedle domácí branky. V 57. minutě vyhrál souboj s domácím obráncem Janouš, ale jeho střelu brankář vyrazil a dorážku Jablonského zblokovali domácí na roh. V 58. minutě spálil Janouš další tutovku, jeho dorážka z 5 metrů skončila k překvapení všech vedle. V 61. minutě vystřelil Kratochvíl z 20 metrů a míč, který směřoval do sítě, vyrazil domácí brankář nad branku. Poté se situace začala obracet, z jasného postavení mimo hru se zrodila gólovka domácích, ale Geissler byl proti. O minutu později se domácí útočník uvolnil v pokutovém území, ale jeho střelu Geissler opětovně vyrazil na roh. V 65. minutě došlo k situaci, která ovlivnila výsledek utkání. Po standardce z poloviny hřiště hravičkoval sám nekrytý Rada a míč z jeho hlavy skončil v domácí síti. Hlavní rozhodčí uznal branku, ale následně zvedl asistent praporek a hlavní branku odvolal. O 5 minut později vstřelili domácí branku, tentokrát hlavní rozhodčí Švagr již nezaváhal ani na vteřinu. V 82. minutě vyrazil nebezpečnou střelu Rady domácí brankář. Domácí mohli rozhodnout utkání v 85. minutě, ale Geissler vychytal domácího útočníka samostatně postupujícího na hostující branku. Hosté mohli vyrovnat v 87. minutě, ale střela Kratochvíla skončila těsně nad brankou. V 89. minutě se uvolnil Rada v pokutovém území, ale místo střely zvolil přihrávku na Jablonského, který přestřelil a pak již byl konec utkání, aby náhodou nedošlo k vyrovnání.