6. kolo: Holubice - FK Lety B 7:4 (5:1)

02.10.2011 00:00 O utkání rozhodl první poločas, kdy si hosté nechali dát 5 branek a sami vstřelili pouze jedinou. Branky: 2x M.Jambor, 1x Kárník, Rada Sestava: Geissler - Gregor, M. Janouš, M. Demjanenko, Kocman(45. T. Foit) - Kárník (35. Váňa), L. Jambor (61. Miška), Tavares, Girga - Rada, M. Jambor


Prvních devět minut se oba soupeři oťukávali a nikdo nechtěl udělat chybu. Ta přišla v 10. minutě, po ztrátě balonu domácí zakončili přesně bleskový protiútok 1:0. Ve 12. minutě se chyba opakovala a domácí opět nezaváhali 2:0. Hosté byli jako opaření a není divu, že v 14. minutě po rohovém kopu, opět domácí, přidali další branku - 3:0. Hosté se po té trochu probudili a vytvořili si několik gólovek, ale dokázali využít jen jednu v 21. minutě, po chybě domácího obránce se prosadil Kárník - 3:1. Domácí však o 3 minuty později zvýšili na rozdíl tří branek - 4:1. Hosté pokračovali v zahazování šancí a proto domácí do konce poločasu přidali další branku 5:1.
Druhý poločas byl o poznání vyrovnanější. Hosté udělali několik změn na postech a na hře to bylo vidět. Hosté zahodili několik tutovek na zkorigování výsledku. Skóre se měnilo až v 71. minutě, kdy se domácí prosadili opět po rohovém kopu 6:1. Hosté poté začali hrát na maximální riziko a dočkali se úspěchu v 78. minutě, nepochopitelnou nahrávku domácího gólmana neodmítl Rada 6:2. Hned o minutu později se prosadil M. Jambor a bylo to 6:3. O další minutu domácí využili únik po zbytečné ztrátě míče 7:3. Posledních deset minut se hrálo nahoru dolu a obě mužstva mohla přidat další branky. Hosté upravili, až v nastaveném čase, po idividuální akci M. Jambora na konečných 7:4.

Žk: L. Jambor, M. Jambor


-pm-