6. kolo B-tým: Holubice - FK Lety 1:2 (0:1)

28.09.2008 00:00 V šestém kole se zrodil nečekaný výsledek a naše Béčko si odvezlo cenné 3 body z hřiště soupeře, navzdory oslabené sestavě. Oslabený B-tým o několik hráčů základní sestavy nastoupil takto:

Štěpán - Synek, Gregor, Škrleta, Miška - Kárník (65. min. Mička), Černý (70.min Navrátil), Šindelář, Císař, Tláskal - Frolík (86.min Váňa)

Zápas začal pozvolna a oba týmy se navzájem oťukávali. Domácí se sice snažili tlačit se do útoku, ale jejich snaha končila buď na nepřesné rozehrávce nebo na pozorné obraně hostí. V 15. minutě se po standardní situaci přece jen našla skulinka, ale domáci nastřelili pouze břevno. V 18. minutě centroval Šindelář do pokutového území soupeře a jeho zakroucený míč doputoval až k neobsazenému Kárníkovi a ten střelou po zemi překonal domácího brankáře 0:1. Hosté se poté zatáhli do obrany a hrozili jen rychlými brejky. V 24. minutě se do šance tlačil Tláskal, ale s jeho střelou domácí brankář neměl moc práce. Nervozní domácí se poté soustředili spíše na diskusi a nedovolené zákroky než na hru. Proto se už do konce poločasu nic nestalo.
Druhý poločas se domácí snažili něco vymyslet na defenzivní hru B-týmu. V 51. minutě se jim podařilo probojovat se do pokutového území, kde vracející se Frolík nedovoleně zastavil soupeře a rozhodčí odpískal penaltu. Domácí nezaváhali (1:1). Hra se potom rozkouskovala nepřesnými výroky sudího a věčné diskuse na hřišti museli otrávit přihlížející diváky. Ke konci se situace vyhrotila a rozhodčí konečně začal sahat po kartách. Nicméně jimi většinou odměnil hostující hráče. Došlo i ke střídání, které bylo klíčové pro naše Béčko. Když už si všichni mysleli, že se tými rozejdou smírně, střídající Váňa všechny vyvedl z omylu. V 92. minutě na soupeřově polovině převzal míč a mazácky vyškolil zadáky domácích i s brankařem a míč poslal do prázdné brány (1:2). O minutu později opaření domácí mohli ještě jednou inkasovat, ale Tláskal si míč ukopl, tak alespoň zdržoval u rohového praporku. Domácí ještě v 96. minutě nastřelili břevno, ale gól už nepadl, a tak B-tým odváží cenné tři body.


Branky: Kárník, Váňa
ŽK: Synek, Frolík, Tláskal, Císař