6. kolo A-tým Sokol Choteč - FK Lety 0:1 (0:1)

30.09.2018 08:58

6. kolo Sokol Choteč - FK Lety 0:1 (0:1) Jarolím

 

Sestava: Sňozík - Šmerda (50. Koníček), Pospíšil, Josef Baubín, Marek Baubín - Dominik Kischer, Kratochvíl, Jarolím, Turek - Chalupa (70. Hruška), Cipra

 

První tři body v novém ročníku. Domácí byli od úvodního hvizdu aktivnější, poprvé zahrozili v 9. minutě, kdy prudkou střelu z 20. metrů vyrazil Sňozík na roh. Hosté mohli skórovat v 20. minutě, kdy po kombinaci se dostal míč k Jarolímovi, na jeho míč si naběhl Chalupa, který z úhlu trefil tyč domácí branky. Hosté poté získali půdu pod nohama a mohli znovu skórovat. Turek nevyužil svou šanci před domácím brankářem. V 28. minutě se k trestnému kopu postavil Jarolím a z více než 30 metrů překvapil domácího brankáře - 0:1. Domácí zahrozili v 35. minutě, kdy na míč za obranu si naběhl domácí hráč, jehož z úhlu vychytal Sňozík. Další gólovku spálil Turek v 42. minutě, kdy přehodil vybíhajícího brankáře domácích, ale míč skončil těsně nad brankou.
V 47. minutě odpískal rozhodčí nepřímý kop uvnitř pokutového území hostů. Rozehranou standardku vyrazil z brankové čáry Cipra. Další příležitosti domácích buď odvrátila obrany hsotů, nebo vychytal Sňozík. Hosté v závěru neproměnili dvě gólovky, při první z nich přestřelil Dominik Kischer branku domácích z hranice malého pokutového území. V 88. minutě se uvolnil v pokutovém území střídající Hruška, jeho střelu vyrazil domácí brankář a dobíhající Koníček též nastřelil domácího brankáře.