5. kolo: FK Lety - Březnice 2:0 (1:0)

23.09.2012 00:00 Cenná výhra nad favoritem! FK Lety - Březnice 2:0 (1:0) Jablonský, Rada (p)

Sestava: Sochacký - Koudela, Bezděk, Rosenkranz, Zýka - Turek, Kratochvíl, Rada, Hajda (64. Frolík) - Janouš (86. Friš), Jablonský

Domácí vlétli na favorita a hned v 1. minutě po střele Kratochvíla zazvonilo břevno hostující branky, dorážka Turka těsně minula tyč. O minutu později se již měnilo skóre, po kombinaci Hajda, Jablonský obstřelil posledně jmenovaný hostujícího brankáře - 1:0. Poté se hra vyrovnala a odehrávala se převážně mezi vápny. Hosté si vypracovali první příležitost v 27. minutě, odražený míč od zdi hostující hráč přestřelil. V 34. minutě šli domácí dva na jednoho obránce, ale Janoušovi nevyšla přihrávka na volného Jablonského. V 39. minutě standardku Rosenkranze vyrazil hostující brankář.
Po přestávce měli šanci v 52. minutě domácí, po přihrávce Jablonského se ocitl Janouš sám před hostujícím brankářem, ale ten jej skvělým zákrokem vychytal a dorážku hlavou vyrazil na roh. Hosté se snažili o vyrovnání a v 68. minutě promarnili svou šanci. O minutu později se Janouš odvážně pustil do souboje s hostujícím brankářem, hlavou jej obhodil a byl stažen před prázdnou brankou. Nařízenou penaltu proměnil Rada - 2:0. Domácí se uklidnili a do otevřené obrany podnikali nebezpečné protiútoky. Janouš, jemuž nebylo souzeno v tomto utkání vstřelit gól, v 71. a v 81. minutě postupoval sám na hostujícího brankáře, ale v obou případech svou šanci prováhal. V poslední minutě spálil svou gólovku Jablonský, jeho lob chytil hostující brankář mimo pokutové území a následná standardka již nic neřešila.