5. kolo dorost: FK Lety - Loděnice 6:1 (3:0)

24.09.2011 00:00 Do půle bylo jasno! Branky: 4x Paleta, 1x Sklenář, Girga FK Lety - AFK Loděnice 6:1 (3:0)
branky: 4x Paleta Kryštof, 1x Girga Radek, 1x Sklenář Michael

Hodnocení: Geissler 7, Císař 9, Skučko 7, Tlustý 8, Šimmer 7, Váňa 8, Janouš 6, Kustoš 6, Sklenář 8, Paleta 10, Girga 7, Kult 7, Hejzlar - Janich - Pulec nehodnoceni

Dnes na domácí půdě jsme přivítali osmý celek v tabulce a to AFK Loděnice.
Oproti minulému kolu, jak jsem již avizoval už po minulém zápase, že dojde k pár změnám, tak si myslím, že to byl dobrý tah na všech postech. Dnes bych mohl vyzdvihnout více hráčů, kteří podali nadstandardní výkon a mezi ně patří hlavně Paleta Kryštof, Císař Štěpán, Tlustý Antonín a Sklenář Michael, kteří byli strůjci výhry. Do utkání jsme vstoupili nejlépe, jak jsme mohli, a to brankou po hezké akci Palety s Girgou u rohového praporku, kdy Girga narazil míč proti noze Palety a ten bez rozmyšlení zacílil a dal gól. Hra se zcela uklidnila a náš tým byl pánem hřiště, jakoby tam hosté vůbec nebyli a během dalších 15 minut jsme nastříleli další 2 branky (Paleta a Sklenář). Za zmínku stojí asi nejkrásnější akce na jeden dotek Palety, Váni, Girgy a Janouše, kteří si pohráli s celým týmem hostů a dostali se až k šestnátce a krásným centrem od lajny našel Paleta rozběhlého Váňu, ale ten zblízka netrefil branku. Po zbytek poločasu se už nic nestalo a náš tým uhrál dobrý výsledek do druhého poločasu - 3:0.

Do druhé půle jsem nechal jít stejný tým až na jednu změnu, která byla ale vynucená. Opět se nastoupilo na hřiště a na soupeři bylo vidět, že už je odevzdaný a že ani hrát nechce. Náš tým se tlačil do koncovky ze všech možných pozic, ale spadlo to tam až v 65. minutě Paletovi, který se s míčem nepáral a propálil vše, co mu stálo v cestě. Dvě minuty na to, se do balonu opřel Girga a křižnou střelou zvýšil už na 5:0, a aby toho nebylo málo, tak v 72. minutě dostal krásný míč za obranu Paleta od Davida Váni a obhodil si i brankáře a zvyšoval na 6:0. Kluci se natolik uklidnili, až hosté z ojedinělé akce snížili na rozdíl pěti branek. Poté jsem vystřídal klíčové hráče a dal šanci klukům mladším a nadějným, a ani ti nezklamali, i dostali se do velkých šancí, ale zpanikařili a branku nedali.

Klukům bych chtěl poděkovat hlavně za předvedenou hru, která měla parametry krajského přeboru a taky za bojovnost a chuť zvítězit. Pak určitě za výsledek, i když s nulou vzadu by to bylo hezčí. Příští týden se jede do Votic a tam se teprve bude lámat chleba a ukáže se opravdová síla týmu!!! Gratuluji k výkonu a zisku třem bodům.

Lukáš Rada