5. kolo B-tým: FK Lety - Roztoky 4:2 (2:1)

22.09.2008 00:00 V dramatickém utkání nakonec vyhrál ten lepší. Naše Béčko získalo další tři body. Hrálo se za sychravého počasí bez deště.Náš B-tým nastoupil v této sestavě:

Štěpán - Miška, Moni, Škrleta, Gregor - Císař(45 Mička), Šindelář, Kapoun, Tláskal(73 Frolík) - Kischer(78 Černý), Kučera

B-tým začal utkání náporem a vytvořil si několik slibných šancí na vstřelení gólu,ale soupeř se štěstím odolával.V 23 minutě se tlačil do šance Kučera, ale hostující obránce jej zastavil nedovoleně a rozhodčí odpískal penaltu. Po přenechávání iniciativy se do míče opřel Císař a otevřel skóre zápasu 1:0.Po té pokračoval tlak domácích, který přinesl ovoce v 33. minutě. Kučera po levé straně obešel protihráče a křižnou střelou zakončil přesně k tyči 2:0. Další minuty se domácí dostali k dalším příležitostem navýšit skóre, ale nepovedlo se. V 43. minutě se k ojedinělé šanci dostal soupeř a po individuální akci a hereckém představení se kopala penalta, kterou hosté se štěstím proměnili.
Do druhého poločasu nastoupil Mička místo Císaře.V druhém poločase hosté povzbuzeni brankou do šatny začali aktivněji. Nicméně šance končily na dobré obraně domácích. V 62. minutě se přeci jen dočkali kdy ve sporné situaci (offside) nezaváhal hostující útočník a vyrovnal 2:2. To však bylo ze strany hostí vše. Domácí se probrali a začli opět přehrávat soupeře. Vedení domácím mohl vrátit Kučera z pokutového kopu, ale neproměnil. Další šance přišli po závaru před brankou hostí kdy dvakrát po sobě domácí nastřelili břevno.V 73. minutě domácí posílili útok. Za Tláskala vlétl na hřiště Frolík a hned o 3 minuty později si naběhl na přesný centr Kischera a nedal hostujícímu brankaři šanci 3:2. Minutu nato po ztrátě míče se domácím podařila další akce na jejímž konci byl Kučera a přehodil brankáře hostí 4:2. Domácí měli ještě další vyložené šance, ale výsledek už se nezměnil. Zasloužené 3 body pro náš B-tým.


Branky: 2x Kučera, Císař, Frolík
ŽK: Moni, Kučera