5. kolo A-tým FK Lety - Spartak Rožmitál pod Třemšínem 2:0 (2:0)

24.09.2017 06:50

5. kolo FK Lety - Spartak Rožmitál 2:0 (2:0) Čermák, Chalupa

 

Sestava: Sňozík - Rosenkranz, Josef Baubín, Kustoš, Marek Baubín - Dominik Kischer, Kratochvíl, Jarolím, Jiří Kischer (73. Císař) - Čermák, Chalupa


Festival zahozených šancí, domácí zahodili minimálně dalších šest gólovek. Již v 5. minutě netrefil Čermák po uvolnění od Chalupy branku hostů. Ve 14. minutě vstřelili domácí vedoucí branku, trestný kop Jarolíma vyrazil hostující brankář před sebe a dobíhající Čermák otevřel skóre - 1:0. Minutu nato naskočil na centrovaný míč hostující útočník, ale jeho hlavička skončila mimo tyče. V 17. minutě se podruhé měnilo skóre, na pas Kratochvíla si naběhl Chalupa obstřelil vybíhajícího brankáře a s pomocí tyče zvýšil na 2:0. Poté domácí ubrali na tempu a hosté vyrovnali hru. Ve 40. minutě chytil Sňozík střelu hostujícího útočníka, který se uvolnil v pokutovém území domácích. O tři minuty později nebezpečně vystřelil Hauleitner z volného kopu, míč z více než 25 metrů těsně minul šibenici branky Sňozíka.
Druhý poločas chtěli domácí rychle zvýšit svůj náskok, šance se rodily jak na běžícím pasu, ale špatná koncovka a smůla se podepsaly na tom, že se skóre do konce utkání již neměnilo. Za zmínku stojí nastřelená tyč Chalupou v 47. minutě, o 10 minut později šel Čermák sám na branku hostů, jeho pokus se nevešel mezi tyče. V 65. minutě se po přihrávce Chalupy ocitl Čermák před brankou hostů, ale přestřelil. Hosté měli příležitost o tři minuty později, centr ze standardky skončil na kopačce hostujícího útočníka, který ale vystřelil vedle. V 76. minutě po útoku do otevřené hostující obrany se uvolnil Jarolím, jeho oblouček stačil brankář hostů konečky prstů vyrazit na roh. Hosté měli velkou šanci v 80. minutě, kdy se jejich záložník uvolnil v pokutovém území a jeho prudký přízemní centr minuli před brankou dva hráči hostů. Další šanci spálil v 83. minutě Chalupa, který sám před brankářem těsně minul tyč. Poslední příležitost skončila o dvě minuty později na tyči branky hostů, Císař si naběhl na přihrávku Chalupy a trefil jen brankovou kontrukci.