4. kolo: Hořovicko B - FK Lety 3:6 (2:2)

16.09.2012 00:00 Hořovicko B - FK Lety 3:6 (2:2) 3x Martin Janouš, 2x Jablonský, 1x Rada (p)

Sestava: Geissler - Koudela, Bezděk, Rosenkranz, Váňa - Turek (62. Friš), Zýka, Rada, Hajda (84. Frolík) - Martin Janouš, Jablonský

Utkání bohaté na branky rozhodli pro sebe hosté v posledních 16 minutách. Domácí zahájili náporem a 2. minutě se snesl rohový kop na břevno hostující branky. V 5. minutě vyrazil nepříjemnou střelu domácích Geissler na roh. Ve 12. minutě byl stažen na zem pronikající Jablonský a z proměněné penalty Radou šli hosté do vedení - 0:1. V 19. minutě propadl centr nepozornému Geisslerovi do branky - 1:1. O 5 minut později špatně vyhodil Geissler a dezorientovaný Váňa neodkopl míč a domácí šli do vedení - 2:1. V 25. minutě vzal zodpovědnost na sebe Janouš a sólem přes čtyři hráče vyrovnal - 2:2. V 28. minutě nebezpečně hlavičkoval Turek, ale domácí brankář vyrazil míč na roh. V 33. minutě skóroval hlavou Turek, ale branky nebyla uznána pro postavení miho hru.
Druhý poločas zahájili hosté náporem a v 52. minutě po kombinaci Janouše strhl vedení na stranu hostů Jablonský - 2:3. O 3 minuty později již bylo opět srovnáno, po rohovém kopu nikým nehlídaný domácí útočník prostřelil Geisslera - 3:3. Hosté mohli skórovat v 58. minutě, ale na přihrávku Rady nedosáhl Janouš před prázdnou brankou. Poté měli domácí 15 minutě velkou převahu, ale žádná z šancí neskončila gólem. V 74. minutě zatáhl po křídle míč Friš a jeho centr dorazil skluzem do branky Janouš - 3:4. Domácí se pokusili o vyrovnání, ale hosté byli stále nebezpeční do otevřené obrany domácích. Velkou příležitost promarnil v 78. minutě Janouš, jeho dorážka šla jen do boční sítě. Svou šanci spálil v 79. minutě Hajda, jeho střela z 15 metrů šla nad branku domácích. Největší šanci domácích v 85. minutě překazil včasným vyběhnutím Geissler. V 87. minutě rozhodl utkání po sólu dobře hrající Jablonský - 3:5. V samém závěru završil svůj hatrick nebezpečný Janouš po narážečce s Jablonským.