4. kolo dorost SK Litavan Bohutín - FK Lety 5:1 (2:0)

18.09.2016 13:43

Na velice podmáčeném hřišti dominovali po celou dobu utkání fyzicky vyspělejší domácí, ovšem naši dorostenci podali bojovný a obětavý výkon.

Domácí se prosadili již v 8. minutě po přímém kopu. Přímou střelu na branku šťastně tečoval domácí hráč – 1:0. Bohutín navýšili svůj náskok v 19. minutě, kdy se domácí trefili z dalekonosné střely do šibenice – 2:0. Když jsme nedokázali využít nejistých zákroků domácího brankáře, skóre se do poločasu již nezměnilo.

Do druhé půle jsme vstoupili s několika změnami a hra se vyrovnala. V 50. minutě nastala další nešťastná situace, kdy jsme si vstřelili vlastní gól – 3:0. V 63. minutě se prosadil Moravec, který vystřelil z velké dálky a míč skončil pod břevnem – 3:1. Chvíli poté unikl domácí obraně opět Moravec a běžel sám na brankáře, ten vyběhl, zahrál rukou mimo pokutové území a Moravce fauloval. Rozhodčí brankáři udělil pouze žlutou kartu a tímto rozhodnutí ovlivnil celý zápas. Domácí se více zatáhli a rozhodli v 68. minutě, kdy z dorážky prostřelili vše, co jim bránilo vsítit další branku – 4:1. V 84. minutě jsme chybovali v rozehrávce a domácí upravili skóre na konečných 5:1.

Zápis o utkání na webu FAČR

 

Branka: Moravec