4. kolo B-tým: Dobříč - FK Lety B 6:1 (2:1)

18.09.2011 00:00 Domácí ve druhém poločase využili několika chyb hostů, ve kterém byli jasně lepším týmem. Branka: Girga Sestava: Sochacký - Synek, Demjanenko M., Miška, Kocman (65. Kárník) - Fojt T., Kapoun, Jambor L., Gregor - Jambor M. (Demjanenko R.), Girga


Prokletí jménem Dobříč se opět nepodařilo prolomit. Domácí se od úvodních minut tlačili dopředu a snažili se o vstřelení branky, ale Sochacký většinu střel chytil, a když ne, tak měl dobře postavené tyče, neboť dvakrát zvonilo břevno. Ve 12. minutě uchránil hosty od pohromy Miška, který ukopl míč útočníkovi domácích snažícího se střílet do odkryté branky. Hra se od 14. minuty přesunula k domácím, ale hosté nedokázali zužitkovat chvilkovou převahu. Ve 30. minutě se už domácí radovali. Po rohovém kopu po souboji na přední tyči putoval míč na zadní, kde domácí vyhráli druhý boj o hlavičku, na kterou nemohl Sochacký dosáhnout (1:0). Hosté se ale nevzdali a o 3 minuty později se postaral o vyrovnání, parádní střelou z šestnáctky, Girga. Hra byla celkem vyrovnaná, ale na straně hostů byla více nepřesná a domácí se tím dostávali snadno do tlaku. Ve 42. minutě se domácím povedla akce, z níž vytěžili druhou branku (2:1).
Druhý poločas byl ze strany hostů velmi nepřesný a nervózní. A domácí vyvíjeli dále tlak, kdy se dostali do několika slibných šancí, ale nemířili přesně. Hosté se dočkali jasné šance také, ale unikající M. Jambor neprostřelil domácího brankáře a dorážející Girga jen těsně minul branku. A tak přišel trest, kterým se hosté potrestali samy. Sochacký zachytil míč a chtěl jej vykopnout, ale na poslední chvíli se rozhodl dělat kličku soupeři, o míč však přišel a domácí snadno vstřelili branku. Hosté tedy otevřeli hru, ale na nerovném terénu se nedařila kombinační hra a snadno se ztrácel balón. Po těchto chybách přišli další branky domácích a konečný výsledek je pro hosty až dost krutý.


ŽK: Jambor L.,Jambor M., Kárník

-pm-