3. kolo: FK Lety - Votice 0:2 (0:0)

09.09.2012 00:00 FK Lety - Votice 0:2 (0:0)

Sestava: Sochacký - Váňa, Bezděk, Martin Janouš, Rosenkranz - Jablonský, Kratochvíl (59. Frolík), Rada, Lukáš Jambor - Friš, Zýka

Horký favorit svou roli nakonec splnil. Votice hrající ještě na jaře divizi přijeli do Letů pro tři body a to se jim po tuhém boji podařilo. Hosté začali bez respektu a získali herní převahu. První šance se ale zrodila ale na druhé straně v 17. minutě, kdy střelu Rosenkranze vyrazil hostující brankář na roh. Hosté pokračovali v náporu, ale do žádné šance je domácí nepustili. Naopak zahrozilo u hostující branky, střelu Rady brankář vyrazil a dobíhající Friš nedosáhl na vyražený míč před prázdnou brankou. Hosté měli v 30. minutě gólovku, ale střela těsně minula domácí branku. V 41. minutě zahrával Rada standardku, jeho střelu vyrazil reflexivně hostující brankář.
Po přestávce vstřelili domácí v 48. minutě branku, která nebyla pro postavení mimo hru uznána. Hosté získávali půdu pod nohama a projevily se jejich herní zkušenosti. Vypracovali si dvě příležitosti, ale bez gólového efektu. V 60. minutě po nedorozumnění a zaváhání Rady a Janouše šli hosté do vedení - 0:1. Domácí se pokoušeli o vyrovnání, ale zkušení hosté si svůj náskok pohlídali a v 85. minutě po rychlém protiútoku do otevřené obrany přidali pojistku - 0:2.