3. kolo: FK Lety - Komárov 5:3 (4:1)

11.09.2011 00:00 FK Lety - Komárov 5:3 (4:1) 2x Rada, 1x Rosenkranz, Turek, Jůna


Sestava: Friš - Rosenkranz, Bezděk, Janouš, Zýka - Turek, Kratochvíl, Rada, Dynybil (76. Váňa) - Jůna, Nesrovnal (80. Paleta)

Utkání plné zahozených šancí vyhráli domácí. Domácí od prvních minut zatlačili hosty před svojí branku a vyústěním převahy byl v 10. minutě faul na Jůnu v pokutovém území. Penaltu proměnil Rosenkranz. V 13. minutě obešel Jůna i brankáře hostí, ale střela z úhlu těsně minula hostující branku. V 19. minutě zahrál hostující obránce rukou v pokutovám území a druhou penaltu proměnil Rada. Poté se hosté osmělili a v 31. minutě po pěkné akci snížili na rozdíl jednoho gólu. V 32. minutě zahodil další šanci Jůna, jeho střela šla těsně nad branku. V 39. minutě zvýšil po centru Dynybila hlavou na 3:1 Turek. V 45. minutě přidal hostům gól do šatny Jůna.
Druhý poločas byl vyrovnaný, hosté se snažili zkorigovat výsledek, domácí čekali na svou šanci. V 51. minutě po rychlé kombinaci vystřelil Dynybil, ale brankář hostů s námahou vyrazil. V 58. minutě unikl Jůna, ale šanci trestuhodně zahodil. V 61. minutě si vypracovali hosté šanci, ale ve finální fázi zaváhali. Další šanci měl v 68. minutě Kratochvíl, ale jeho slabou střelu vyrazil brankář hostů na roh. V 72. minutě z nevinné akce snížili hosté, kdy změnil střelu hostujícího záložníka Rosenkranz a brankář Friš už nestačil zasáhnout. Největší lahůdku si schoval domácí Rada na 80. minutu, kdy z 45 metrů přeloboval hostujícího brankáře - 5:3. Hosté o minutu později snížili z penalty za faul Bezděka. V 88. minutě těsně minula hostující branku střela střídajícího Palety a v 90. minutě opětovně Jůna zahodil další únik do otevřené obrany hostů.