3. kolo: FK Lety - Choteč 2:1 (0:1)

04.09.2005 00:00 Úspěšně odehrané utkání se silným soupeřem, který to navíc v Letech umí! FK Lety - Choteč 2:1 (0:1) branky: Šůra, vlastní
Utkání se silným soupeřem, který to navíc v Letech umí. Poslední 2 domácí zápasy jsme s Chotčí výrazným způsobem prohráli a i nyní jsme s respektem k soupeři šli do utkání. Soupeř nezklamal a hned od počátku se vrhl s vervou do zápasu. Ve 4. minutě po zaváhání domácí obrany letěl prudký přízemní centr malým pokutovým územím domácích, ale nikdo z hostujících hráčů na něj nedosáhl. Od 10. do 30. minuty si domácí vytvořili tlak, přišly i šance, ale všechny výborně chytající brankář hostí zneškodnil. Podle hesla nedáš, dostaneš, podnikli hosté rychlý protiútok, kde po dalším zaváhání domácí obrany hosté pohodlně skórovali - 0:1. Do poločasu se vyskytly další závary před brankou hostí, ale skóre se nezměnilo.
Druhý poločas začal velkým náporem domácích, který byl v 52. minutě po skrumáži před hostující brankou korunován vyrovnávací brankou, kterou vstřelil z bezprostřední blízkosti Šůra. Domácí měli nadále převahu, bylo jen otázkou, kdy padne vedoucí branka. V 58. minutě postupoval sám ze strany Šindelář na branku hostů, ale z 8 metrů přestřelil. Hosté hru chytře kouskovali, natahovali čas, a když už se zdálo, že jsou z nejhoršího venku, udeřilo podruhé. Po rychlé akci z levé strany zakončoval Čermák, brankář hostí vytáhl ze svého rejstříku další zázračný zákrok a gólovou střelu vyrazil za sebe, ale hostující stopér ve zmatku místo odkopu do bezpečí trefil vlastní branku - 2:1. Hosté okamžitě začali hrát vabank. Poslali stopéra do útoku a snažili se o vyrovnání. V 81. minutě po dalším zmatku v domácí obraně se hosté lacino dostali k zahrávání rohového kopu. Z něj po hlavičce hostujícího útočníka již míč putoval do branky domácích, ale za již překonaného Štěpána zasáhl na brankové čáře Šindelář a míč dopravil do bezpečí. Další šance se již nezrodily a domácí si pohlídali již třetí vítězství v řadě.