3. kolo FK Lety - Březnice 2:0 (1:0)

08.09.2013 00:00 Domácí vybojovali třetí vítězství v řadě nad houževnatým soupeřem. FK Lety - Březnice 2:0 (1:0) Janouš, Kolman

Sestava: Štěpán - Šmerda, Bartušek (60. Rosenkranz), Korbelář, Baubín - Turek, Kratochvíl, Martin Janouš, Kolman (79. Frolík) - Jablonský, Kalivoda (88. Paleta)


Hosté byli zpočátku aktivnější a v úvodních deseti minutách dvakrát zahrozili před domácí brankou. Domácí okamžitě kontrovali a v 11. minutě po centru Jablonského a zblokované dorážce Kolmana se míč odrazil před Janouše, který otevřel skóre - 1:0. V 27. minutě přihrál Jablonský Kolmanovi, který se uvolnil, ale míč letěl nad břevno. Ve 40. minutě šel míč po ose Janouš - Jablonský - Kolman, jehož volej z 10 metrů bravůrně vyrazil nad branku hostující brankář. O minutu později hlavičkoval po centru Šmerdy Bartušek těsně nad branku hostů.
Druhý poločas měli domácí velkou převahu, jen branky nepřicházely. V 56. minutě se uvolnil Kolman, ale jeho střela skončila nad břevnem. Hosté zahrozili pouze jednou, kdy 67. minutě z rychlého brejku postupoval ze strany hostující útočník sám na Štěpána, ale míč z jeho kopačky skončil vedle. V 70. minutě mohlo být rozhodnuto, hlavičku Janouše vyrazil hostující brankář nad branku. V 72. minutě vyslal kolmici Jablonský na Kolmana, který střelou k tyči uklidnil domácí - 2:0. O minutu později přestřelil Kalivoda prázdnou branku hostů. V 83. minutě unikl Turek, přihrál do výhodné příležitosti Kalivodovi, ale hosté jeho dorážku na poslední chvíli zblokovali. V poslední minutě mohl zvýšit střídající Paleta, ale nepřesně trefil hlavou míč před brankou hostů.