3. kolo dorost FK Lety - TJ Slavoj Čerčany 3:1 (1:0)

11.09.2016 13:04

V kombinované sestavě jsme hosty z Čerčan přehrávali, ale brankový rozdíl měl být větší. Dorostenci chvílemi bojovali více sami se sebou, než se soupeřem.

Úvod zápasu začal naší převahou, ale do výraznějších šancí jsme se nedostávali. Zato hosté měli hned na úvod gólovou šanci, kterou dobře vyřešil Chvátal v bráně. První gól zápasu přišel až ve 37. minutě. Na rohový kop si naběhl Růžička a hlavou rozvlnil síť – 1:0. Vstřelený gól nás lehce uklidnil, ale zakončení bylo stále velice nepřesné.

 Druhý poločas jsme ještě více kontrolovali hru. V 59. minutě jsme opět po rohovém kopu navýšili skóre. Ve zmatku ve vápně se nejlépe zorientoval Uksa, který míč propálil do brány – 2:0. Hosté snížili ze své jediné střely na bránu v druhé půli v 68. minutě. Hosté míč, po naší špatné rozehrávce, těsně prostrčili Chvátalovi mezi nohama do branky – 2:1. V 88. minutě mohlo přijít definitivní rozhodnutí z pokutového kopu, ale Chvátal branku přestřelil. Naštěstí chvíli poté unikl Hrdlička a navýšil brankový rozdíl – 3:1.

Zápis o utkání na webu FAČR

 

Branky: Růžička, Uksa, Hrdlička