3. kolo dorost: FK Lety - Tatr.Rakovník B 6:3 (6:1

10.09.2011 00:00 O výsledku rozhodly první 3 minuty! FK Lety - Tatran RAKO Rakovník B 6:3 (6:1)
Branky: 3x Paleta, 1x Girga, Kustoš, Sklenář

Hodnocení: Geissler 7, Císař 6, Tlustý 6, Skučko 5, Váňa 6, Kustoš 6, Janouš 7, Paleta 8, Girga 6, Sklenář 5, Janich 3, Ježek 3, Kopřiva 4

Dalším naším soupeřem dnes byl Tatran Rakovník B, který nepřijel s moc velkými ambicemi, ale spíš jen nedostat mnoho branek. Do utkání jsme vstoupili víc než lépe a během 3 minut jsme vedli 2:0 po brankách Kustoše a Palety. Kluci získali na svoje kopačky klid a bylo to vidět i na předvedené hře, hráli jsme hezký kombinační fotbal na maximálně dva doteky a soupeř nevěděl kam dřív skočit. Za dalších 15 minut jsme vstřelili další 2 branky (Paleta a Sklenář). A za necelých 5 minut po krásně akci, která začala na pravé straně u Janouše s Kustošem a přenesení až a druhou stranu, kde dobře nabíhající Girga zvýšil na 5:0. Hosté byli naprosto bezzubí a do koncovky se dostali až ve 40. minutě, kdy poprvé vystřelili na naší branku. Ve 41. minutě uzavřel skóre do poločasu Paleta po individuální akci a hezkém zakončení. Naši kluci už se viděli v šatně a soupeř využil hned naše první zaváhání a snížil na 6:1.

Kvůli odpoledne hrajícímu B týmu jsem byl nucen vystřídat 3 hráče a na naší hře se to až neskutečně projevilo a soupeř byl po celých 45 minut lepším týmem a dokázal i 2x vstřelit branku. Náš tým si za první polovinu zápasu zaslouží velkou pochvalu a za druhou půlku zápasu obrovské pokárání za předvedenou hru. Věřím ve zlepšení jak celého týmu, tak i jedinců, kteří nepředvedli nijak oslnivý výkon. Jen zdůrazňuji, že příští týden se zajíždí do Prčic a to nebude zdaleka jednoduchý soupeř, jako dnes!

Lukáš Rada