3. kolo dorost: FK Lety - Rudná 4:2 (2:0)

25.09.2004 00:00 Již třetí vítězství dorostu se rodilo v poklidu, v závěru se z něj však stalo drama. Prvních deset minut patřilo hostům z Rudné, pak ale převzali otěže zápasu do svých rukou naši dorostenci. Již třetí vítězství dorostu se rodilo v poklidu, v závěru se z něj však stalo drama.
Prvních deset minut patřilo hostům z Rudné, pak ale převzali otěže zápasu do svých rukou naši dorostenci. Důležitý první gól vstřelil po hezké individuální akci se zajímavou koncovkou Marek Trieb. Hosté byli z dosavadních soupeřů našich dorostenců nejvyrovnanějším týmem, přesto před odchodem do šaten ještě jednou inkasovali.
Druhý poločas začal tam kde ten první skončil. Herní převaha vynesla domácím další zvýraznění vedení a nic nenasvědčovalo tomu, že se jejich cesta za třemi body tak zkomplikuje. Důvodem bylo vyloučení Kischera ve 60. minutě. Hosté, jakoby polití živou vodou, rázem začali náš dorost přehrávat. Ztráta byla však příliš velká, dva góly jim ke smazání celozápasového manka stačit nemohly, přesto si přítomní diváci po závěrečném hvizdu sudího oddechli.
BRANKY: Trieb 2, Kischer, Černý