3. kolo B-tým: FK Lety - Kosoř 2:1 (2:0)

07.09.2008 00:00 První vítěztví a tři body pro B-tým. Domácí si výhru po bojovném výkonu zasloužili. Domácí zápas bylo důležité vyhrát a proto B-tým posílili dva hráči z áčka. Zahajovací sestava:

Štěpán - Císař, Demjanenko M., Kapuon(45min Gregor) - Tláskal, Demjanenko R., Šindelář, Nádr - Kučera, Jablonský(45min. Škrleta), Frolík(70min. Mička)

Domácí šli do zápasu s jasnou vidinou vyhrát. To se jim hned od úvodních minut dařilo a soupeře dostali pod tlak. V 5 minutě po Nádrově autu hlavičkoval Kučera jen těsně nad břevno. V 7 minutě po akci středem hřiště vybídl Kučera k zakončení, pěknou přihrávkou, Jablonského a ten z blízka prostřelil brankaře 1:0. O tři minuty později dezorientovaná obrana soupeře předvedla parádní hrubku. Odražený míč se dostal k Nádrovi a ten přeloboval vyběhnutého brankaře hostí 2:0. Po té se domácí uklidnili a kontrolovali hru. V 24 minutě se nadechl k individuální akci Tláskal, až na to zakončení vše provedl výborně. V 33 minutě začli poprvé vystrkovat růžky hosté, ale střela k rohovému praporku nemohla domácí ohrozit.
Na začátku druhého poločasu došlo ke střídání, Kapouna nahradil Gregor a Jablonského Škrleta. Hra byla rozkouskovaná a především ovlivněna nepřesnými výroky sudího na obou stranách. První vážnější šanci před soupeřovou bránou měl Šindelář v 60min., ale střelou levou nohou "orazítkoval" jen břevno. V 70min. došlo ke střídání u domácích, Frolíka nahradil v útoku Mička. V 75min. po ojedinělé akci hostí se po odraženém míči trefil soupeř pod břevno a zdramatizoval utkání 2:1. Byli to však domácí kdo mohli zvýšit vedení. V 92min. však Šindelář nechal vyniknout brankaře soupeře a skóre se neměnilo. Rozhodčí neměl opravdu den a ačkoli se hrálo ve vysokém tempu, nastavil nasmyslných 10minut.Nic se však nezměnilo a domácí získali 3 body.

Branky: Jablonský, Nádr