3. kolo B-tým: FK Lety B - Roztoky 8:5 (5:2)

11.09.2011 00:00 Divoké skóre a získané tři body. Branky: 2x Křivánek, Paleta, Kapoun, 1x Nesrovnal, Kárník Sestava: Sochacký - Fojt T. (60. Kárník), Demjanenko M., Fojt O., Synek - Kapoun, Jambor L., Křivánek, Nesrovnal (70. Girga) - Paleta (75. Miška), Jambor M.

Do Letů přijel staronový soupeř postoupivší ze čtvrté třídy. Domácí proto doufali v příznivý výsledek. A opravdu, utkání začalo ve svižném tempu. Již ve třetí minutě z rohového kopu našel Nesrovnal Křivánka a ten hlavou dostal domácí do vedení. S hosty to zřejmě otřáslo a proto v 5. minutě už byl stav 2:0, kdy L. Jambor přesně časovanou přihrávkou mezi obránce poslal do šance Kapouna, který přehodil vybíhajícího brankáře hostů. Domácí pokračovali v nastoleném tempu a v 9. minutě se mohli radovat potřetí. Hlavičku Křivánka z voleje napálil do branky Paleta. Hosté snížili po zaváhání domácí obrany, kdy propadl dlouhý nákop, na 3:1 ve 12. minutě. Hrál se otevřený fotbal na obou stranách. Ve 26. minutě domácí opět zvýšili na rozdíl tří branek po individuální akci Nesrovnala na 4:1. O dalších pár minut později se přetažený centr dostal k M. Jamborovi, který dělovkou jen těsně minul. Hosté snížili v 31. minutě na 4:2. Domácí si ale hlídali tříbrankové vedení a v 35. minutě se prosadil opět Křivánek. Poločas skončil za stavu 5:2 pro domácí.
V druhém poločase domácí prospali začátek a po zbytečných ztrátách míče 2x inkasovali v 46. a 48. minutě. Hosté tušili, že je to šance na obrat a tlačili se dopředu. Domácí na to odpověděli střídáním a přeskupením obrané řady. O navýšení skóre domácích se postaral v 74. minutě svým druhým gólem Paleta 6:4. A o tři minuty později vrátil tříbrankový náskok domácím svým průnikem Kapoun 7:4. Hosté ještě vstřelili šťastnou branku v 86. minutě po nepodařeném centru, který se stočil na zadní tyč za záda domácího brankáře. Konečnou podobu výsledku dal v 89. minutě Kárník, který dorážkou upravil na 8:5 pro domácí.
Závěrem nutno podotknout, že přes vysokou výhru je počet vstřelených branek soupeře varováním a v dalších zápasech pamatovat na to, že je potřeba i bránit. Jinak po loňské přestřelce s Holubicemi (5:7) padl rekord v počtu vstřelených branek domácích. Doufejme, že forma vydrží a bude to tam béčku padat dál.