3. kolo A-tým FK Lety - FK Hýskov 1:3 (0:1)

10.09.2017 08:06

3. kolo FK Lety - FK Hýskov 1:3 (0:1) Chalupa 

 

Sestava: Sňozík - Josef Baubín, Pospíšil, Kustoš, Rosenkranz - Dominik Kischer, Kratochvíl, Cipra, Marek Baubín (46. Čermák) - Chalupa (83. Císař), Jiří Kischer (79. Turek)

 

Hosté uštědřili domácím lekci z produktivity. Jako první měli šanci domácí, Pospíšil ve 14. minutě nastřelil z trestného kopu tyč hostující branky. Hosté se ujali vedení v 24. minutě, kdy odražený míč po křižné přízemní střele zapadl do sítě Sňozíka. Hosté zvýšili sve vedení o 10 minut později, hostující útočník si naběhl na dlouhý pas za domácí obranu a nedal Sňozíkovi žádnou šanci. Další šanci hostů zmařil Sňozík, který vyrazil nad branku lob směřující do sítě.

Druhý poločas přinesl jiný fotbal, domácí se tlačili před branku hostů a převaha v poli přinesla i snížení skóre v 63. minutě. Na centr Pospíšila ze standardky si naběhl Chalupa a hlavou snížil - 1:2. Poté mohli domácí ze dvou příležitostí vyrovnat, v 68. minutě sklepával v pokutovém území hostů střídající Čermák míč pro Jiřiho Kischera, ale jeho dorážka šla vedle. Velkou šanci měl Chalupa v 73. minutě, který se dostal do úniku hostující obraně, ale jeho střelu z hranice pokutového území chytil brankář hostů. Hosté rozhodli utkání ve svůj prospěch v 87. minutě, kdy nešťastně hozený aut domácích a následná ztráta míče založila protiútok hostů, po kterém se trefil hostující útočník přímo do šibenice.