28. kolo dorost FK Lety - SK Litavan Bohutín 3:3 (2:1)

03.06.2018 15:01

Sestava: Chvátal - Kubata, Koníček, Květoň, Uriánek - Waldhauser, Přib, Krtek, Vrátný (75. Vyleta) - Hrdlička, Bíl (58. Nguyen)

Zápas začali aktivněji fyzicky vyspělejší hosté, kteří se často tlačili do vápna, ale na výraznější šanci se čekalo. Ve 24. minutě šli hosté do vedení. Útočník naběhl na křižný pas za Kubata a navedl si míč do vápna, následnou střelou propálil i Chvátala – 0:1. Ve 35. minutě srovnal hlavou Kubata po rohovém kopu Přiba – 1:1. Těsně před přestávkou vybojoval míč ve středu pole Hrdlička, následně unikl obraně a postupoval sám na brankáře, kterému udělal kličku a zakončoval do prázdné brány – 2:1.

Druhý poločas se odehrál ve vysokém tempu s šancemi na obou stranách. V 52. minutě se uvolnil Přib, ale jeho tvrdá rána z dálky skončila jen na tyči. V 60. minutě se po dlouhém nákopu dostal k míči hostující útočník, obehrál obránce a střelou o tyč srovnal výsledek – 2:2. V 71. minutě bylo ještě hůře, první tvrdou ránu ještě Chvátal vyrazil, ale na dorážku byl již krátký – 2:3. V 79. minutě se po rychlé kombinaci dostal do úniku Přib, ale jeho střela z úhlu trefila pouze vyběhnuvšího brankáře. Po neurovnaném závěru se vyskytla poslední příležitost ohrozit branku hostů. Přímého kopu přibližně ze 30 metrů se ujal Krtek, jeho tvrdá a přímá střela skončila pod břevnem a bylo vyrovnáno – 3:3. Po vyrovnávací brance propukla velká euforie a následně rozhodčí odpískal konec zápasu. 

Dorostenci celý strhující zápas odmakali a odbojovali, odměnou jim bylo závěrečné vyrovnání. Konečná remíza je spravedlivá pro oba celky.

 
Branky: Kubata, Hrdlička, Krtek