25. kolo: FK Lety - Žebrák 4:2 (2:1)

15.06.2008 00:00 Letovské A mužstvo, doplněné několika dorostenci a hráči B mužstva, zvítězilo v posledním domácím utkání a odčinilo tak ostudnou porážku ve Štěchovicích.
Obě mužstva předvedla kvalitní bezstarostnou kopanou, která se svým útočným pojetím musela divákům líbit. Do vedení se dostali domácí ve 20. minutě. Moniho dlouhý nákop z trestného kopu si dezorientovaný hostující obránce srazil hlavou do vlastní sítě. Za několik minut však bylo vyrovnáno. Hosté se prosadili po autovém vhazování, kdy se míč prodloužený hlavou dostal k volnému hráči v pokutovém území a ten se trefil přesně k tyči. Gólový účet prvního poločasu pak uzavřela další vlastní branka hostů. Nádrův dlouhý aut si hostující obránci poslali opět hlavou do vlastní sítě.
Do druhého poločasu vlétly Lety jako uragán. Během úvodních tří minut zvýšili na 4:1. Prosadil se Fojt, který skóroval po rychlé kombinační akci a Šura zakončující hlavou z rohového kopu. Ve zbytku utkání se hrál svižný fotbal s množstvím šancí na obou stranách, více jich však mělo s chutí hrající mužstvo Letů. Přesto se však Žebrák v závěru dočkal snížení. Šura chyboval v rozehrávce a umožnil tak hostům vstřelit laciný gól.