24. kolo: FK Lety - Červený Újezd 4:1 (0:0)

04.06.2006 00:00 Po vyrovnaném prvním poločase ovládli domácí ve druhých pětačtyřiceti minutách hru a rozhodli utkání ve svůj prospěch. FK Lety - Červený Újezd 4:1 (0:0) branky: 2x Šůra, Kučera, Lukáš Jambor
Po vyrovnaném prvním poločase ovládli domácí ve druhých pětačtyřiceti minutách hru a rozhodli utkání. První poločas byl vyrovnaný, první gólovou šanci měli hosté, po rohovém kopu míč těsně minul domácí branku. Domácí opláceli a v 25. minutě neproměnil velkou šanci Martin Jambor. Hosté nesložili zbraně a v 28. minutě míč z jejich kopaček těsně minul branku domácích. V 34. minutě po chybě v hostující obraně postupoval Martin Jambor na branku hostí, ale jejich brankář vyrazil míč na roh.
Druhý poločas byl lepší ze strany domácích jak po herní stránce tak i po stránce produktivity. V 55. minutě po nepřesné rozehrávce hostující obrany vybojoval míč Šůra a střelou z hranice pokutového území otevřel skóre. V 61. minutě po faulu hostí neproměnil penaltu Demjanenko. O 4 minuty se situace navlas opakovala, tentokrát již Kučera z penalty nezaváhal - 2:0. V 74. minutě přidal svůj druhý gól Šůra, po pěkném centru Kischera zakončil hlavou - 3:0. O 2 minuty později hosté snížili, kdy po chytře rozehraném kopu se domácí domnívali, že nebylo rozehráno, ale hosté neváhali a vstřelili svůj čestný úspěch - prakticky stejný gól dostala Sparta v Příbrami v 1. lize. Domácí se nenechali deprimovat a v 77. minutě střídající Lukáš Jambor uzavřel skóre střelou zpoza "velkého vápna" - 4:1.