23. kolo A-tým Tatran Sedlčany B - FK Lety 2:2 (1:0) PK 4:3

29.05.2017 06:27

23. kolo Tatran Sedlčany B - FK Lety 2:2 (1:0) PK 4:3 Janich, Jarolím (pen.)

 

Pokutové kopy proměnil Jarolím, Josef Baubín, Janich, neproměnili Sňozík, Císař
 

Sestava: Sňozík - Rosenkranz (62. Janich), Turek (82. Růžička), Josef Baubín, Marek Baubín - Poslední (56. Císař), Kratochvíl, Jarolím, Jiří Kischer (72. Dominik Kischer) - Čermák, Nejepsa

 

Důležitý bod do tabulky a další selhání při pokutových kopech! Domácí s několika hráči z divizního áčka začali zhurta. Největší šanci spálil domácí útočník ve 13. minutě, který sám před Sňozíkem jej sice obstřelil, ale Rosenkranz stačil míč před brankovou čárou odvrátit. Mezi 14.a 17. minutou si hosté vypracovali tři brankové příležitosti, ale ani Poslední, Turek a Čermák nedokázali dopravit míč do sítě. O chvíli později uvolnil Jarolím nabíhajícího Nejepsu, který byl v posledním okamžiku zablokován před domácí brankou. V 27. minutě se domácí ujali vedení, po nedůrazné hlavičce Marka Baubína se uvolnil domácí Kvěch a jeho křižná přízemní střela skončila v síti. O minutu později vybojoval míč na hranici pokutového území Jiří Kischer, jeho přihrávka našla před odkrytou brankou Nejepsu, který netrefil branku! V 32. minutě se po narážečce ocitl domácí útočník sám před Sňozíkem, který stačil jeho pokus nohou vyrazit. Pět minut nato vyrazil Sňozík nebezpečnou přízemní střelu na roh. Minutu před přestávkou uvolnil Jiří Kischer Nejepsu, který selhal sám před domácím brankářem.
Další nebezpečnou střelu domácích zlikvidoval v 64. minutě pozorný Sňozík. Hosté vyrovnali po centru Čermáka, na který si naběhl střídající Janich a z voleje nechytatelně skóroval - 1:1. Minutu nato unikl po křídle Čermák, jeho centr byl v posledním okamžiku zblokován těsně před brankou. V 69. minutě se ocitl domácí útočník sám před Sňozíkem, ale ani tentokrát se domácí neradovali. Domácí strhli vedení na svou stranu v 79. minutě, kdy se domácí Kvěch nadechl k velkému sólu, kdy obešel dva hostující obránce a jeho křižná střela se odrazila od tyče do sítě. Hosté se nevzdali, v 89. minutě uvolnil Jarolím Nejepsu, kterého v pokutovém území fauloval domácí brankář. Z nařízené penalty vyrovnal Jarolím - 2:2. Proměňování pokutových kopů není letovská silná disciplína a popáté při ní v této sezóně selhali.