22. kolo: Cerhovice - FK Lety 4:2 (2:0)

21.05.2012 00:00 Cerhovice - FK Lety 4:2 (2:0) Onderka, Rosenkranz

Sestava: Geissler - Rosenkranz, Bezděk, Rada, Kocman - Koudela, Hajda, Jablonský, Turek - Onderka, Nesrovnal

Zbytečná ztráta se soupeřem, který nebyl lepší. V 5. minutě poslal pasem Bezděk Koudelu do šance, ale jasnou gólovku domácí brankář vyrazil. Domácí se nemohli dostat do tempa a až v 21. minutě po centru ze strany vznikl závar před brankou hostů. V 23. minutě po dlouhém odkopu domácích se nedohodli Bezděk a Geissler a po jejich zaváhání domácí útočník snadno skóroval hlavou do opuštěné branky. V 29. minutě vysunul hostující Jablonský Turka, ale po jeho střele byl domácí brankář na místě. Domácí odpověděli v 31. minutě, ale Geissler střelu domácích kryl. Domácí zvýšili skóre po rychlé akci a přetaženém centru, kdy domácí opět skórovali hlavou.
Druhý poločas začal náporem hostů. V 49. minutě zahrozil ze
standardky Rada, ale domácí brankář míč vyrazil. V 52. minutě se již měnilo skóre, po ose Rada, Turek putoval míč před branku domácích, kde nezaváhal Onderka. V 54. minutě již bylo vyrovnáno, střelou z 25 metrů z trestného kopu srovnal Rosenkranz. V 58. minutě unikl Nesrovnal, ale z úhlu trefil pouze boční síť domácí branky. Domácí se vzpamatovali ze šoku a v 65. minutě jejich šanci zachránil
Geissler. V 67. minutě po nešťastném odkopu Rosenkranze šli domácí do vedení, kdy odražený míč nestačili ještě odkopnout Bezděk a Hajda. V 85. minutě dopravili hosté Radou míč do sítě domácích, ale po domnělém postavení mimo hru bylo vyrovnání odvoláno. Hned z protiútoku v 86. minutě pojistili po dalším zaváhání Rosenkranze s Bezděkem domácí své vítězství.