21. kolo: FK Lety - Tochovice 5:1 (2:0)

12.05.2013 00:00 FK Lety - Tochovice 5:1 (2:0) 3x Rada, 1x Kalivoda, Jablonský

Sestava: Štěpán - Philipp (38. Rosenkranz), Martin Janouš, Šmerda, Zýka - Turek (46. Jakub Janouš), Kratochvíl, Kolman, Rada - Jablonský (81. Jan Císař), Kalivoda

Soustředěný a trpělivý výkon = tři body. Hosté si vypracovali příležitost ve 2. minutě, ale na centr za obránce hostující útočník nedosáhl. Domácí měli první příležitost v 10. minutě, kdy Jablonský načasoval přesnou přihrávku na nabíhajícího Kolmana, který byl v pokutovém území faulován. Z nařízené penalty skóroval Rada - 1:0. Hosté zahrozili ve 14. minutě, jejich standardka skončila těsně vedle tyče domácí branky. V 18. minutě si naběhl na centr Rady Kratochvíl, ale jeho pokus hostující brankář kryl. V 25. minutě unikl Jablonský, ale v gólové šanci místo zakončení zvolil nepřesnou přihrávku. V 31. minutě hlavičkoval po rohu Zýka, ale hostující brankář byl na místě. O minutu později se po autu dostal míč k Jablonskému, jeho přízemní centr zakončil Kalivoda ale těsně nad břevno hostující branky. V 36. minutě se nadechl k svému sólu Kolman, ale z hranice pokutového území přestřelil. O čtyři minuty později vyrazil pokus Jablonského hostující brankář mimo branku. Hosté se dostali do šance v 41. minutě, ale jejich pokus byl zblokován na roh. Gól do šatny vstřelil po centru Rady Kalivoda, který nadvakrát dotlačil míč do hostující branky - 2:0.
Po přestávce se osmělili hosté, po rohu v 50. minutě skončil odražený míč v domácí síti - 2:1. Další gólovku měli hosté v 55. minutě, sólo hostujícího hráče reflexivně vykopl Štěpán na brankové čáře. V 57. minutě zvýšil hlavou Jablonský z rohového kopu - 3:1. V 66. minutě mohl zvýšit Kalivoda, jeho sólo vyrazil nohou hostující brankář. V 77. minutě vybojoval míč na polovině Jakub Janouš, jeho sólo skončilo těsně vedle hostující branky. Další povedená akce domácích přišla v 78. minutě, do pokutového území se natlačil Kalivoda, který nakonec přihrál před prázdnou branku Radovi, který už měl snadnou práci - 4:1. V 87. minutě završil Rada svůj hattrick, jeho chytrý lob skončil za zády hostujícího brankáře - 5:1. Hosté mohli zkorigoval v 89. minutě, ale hlavičku po standardce vytěsnil Štěpán na roh.