21. kolo: FK Lety - Tochovice 3:2 (2:1)

13.05.2012 00:00 FK Lety - Tochovice 3:2 (2:1) Zýka, Turek, Koudela

Sestava: Geissler - Rosenkranz, Bezděk, Rada, Kocman - Koudela, Hajda (67. Váňa), Jablonský, Turek - Zýka (89. Skučko), Nesrovnal (83. Onderka)

Domácí po třech porážkách konečně zabrali. První branka padla po chybě hostující obrany, kdy důrazný Zýka dorazil míč do sítě. V 7. minutě hosté po rohu po zaváhání domácí obrany vyrovnali. V 16. minutě po průniku vystřelil Nesrovnal těsně vedle hostující branky. V 24. minutě vysunul Nesrovnal Turka, který nezaváhal a svou šanci proměnil ve vedoucí gól. O tři minuty později mohlo být vyrovnáno, hosté z 20 metrů nastřelili břevno domácí branky. V 31. minutě vystřelil zdálky Rada, hostující brankář vyrazil míč před sebe, dobíhající Zýka z dorážky minul branku.
Druhý poločas zahájili hosté náporem a v 63. minutě nastřelil tyč domácí branky. Své úsilí korunovali v 64. minutě, kdy po centru hlavou srovnali skóre. Domácí se vzpamatovali a v 70. minutě šli opět do vedení, kdy Koudela dorazil do branky hlavičku Turka. V 75. minutě chytil Geissler nepříjemnou střelu hostujícího útočníka. V 79. minutě po rohu hlavičkoval Rada, ale hostující brankář vyrazil. Hosté zahrozili v 82. minutě, kdy za již překonaným Geisslerem Rada vykopl míč z brankové čáry. V 89. minutě po centru hlavičkoval Turek, ale hostující brankář vyrazil míč z brankové čáry. Poté již rušné utkání skončilo a domácí udělali podstatný krok za klidným závěrem soutěže.