21. kolo A-tým FK Lety - SK Černolice 4:2 (1:1)

12.05.2019 07:16

21. kolo FK Lety - SK Černolice 4:2 (1:1) 2x Čermák, Chalupa

 

Sestava: Sňozík - Šmerda, Pospíšil, Josef Baubín, Marek Baubín - Janich (60. Kratochvíl), Domink Kischer (88. Kustoš), Jarolím, Jiří Kischer (85. Hruška) - Čermák (90. Koníček), Chalupa (90. Krtek)

 


Derby rozhodla střelecká produktivita ve druhém poločase. Hosté měli od prvních minut převahu, kterou zúročili v 11. minutě ve vedoucí branku, kdy nabíhající Šmucler z hranice malého vápna dorazil míč do sítě. Sedm minut nato vyrovnal Čermák, který zády k brance trefil dokonale míč přes hlavu - 1:1. Hosté pokračovali v náporu, v 33. minutě se vyznamenal Sňozík, který stačil vyrazit sólo hostujícího útočníka. Chvíli nato zabránil hostům ve skórování Jiří Kischer.
Po výměně stran domácí okamžitě strhli vedení na svou stranu, od rohového praporku odcentroval Janich a Chalupa z voleje protrhl střelecký půst trvající šest utkání - 2:1. O chvíli později minula hlavička Chalupy branku hostů. Další příležitost Chalupy v 56. minutě se nevešla mezi tyče. V 65. minutě dorazil Čermák míč do sítě, ale branka pro těsné postavení mimo hru neplatila. Chvíli nato se hosté dostali do obrovské šance, kterou odvážným skluzem zlikvidoval v hodině dvanácté Marek Baubín. Čermák uklidnil domácí v 77. minutě, kdy po centru Dominika Kischera dopravil míč do branky - 3:1. Totožná situace se opakovala v 83. minutě, na centr Dominika Kischera si naběhl Chalupa a jeho střela se zastavila až v síti - 4:1. Chvíli nato skončil další pokus Chalupy na tyči hostující branky. Hosté korigovali skóre po uplynutí řádné hrací doby, křižná střela Kociána se odrazila od tyče do branky.