20. kolo dorost TJ Sokol Mukařov - FK Lety 0:5 (0:1)

07.05.2017 13:54

Po dlouhé době konečně vítězství! Do Mukařova jsme jeli s tím, že už chceme konečně prolomit dlouhou sérii bez výhry, to se vydařilo a dorostenci si připisují první jarní výhru.

Zápas se odehrával na velice těžkém a bahnitém terénu. Vstup do utkání byl dobrý a od zahajovacího hvizdu jsme byli aktivnější. Hned v 10. minutě měl obrovskou šanci Strnad, který z blízkosti netrefil bránu, v 15. minutě unikl Hrdlička, který nastřelil pouze tyč. Šancí rychle přibývalo, do šancí jsme se většinou dostávali po průnikových přihrávkách od Růžičky, ale v zakončení jsme byli nepřesní. V 25. minutě jsme šli ve čtyřech hráčích na samotného brankáře, ale Moravec volil místo přihrávky před opuštěnou bránu lob, který skončil nad bránou. Prokletí zlomil ve 43. minutě Záhora a do kabin jsme šli za příznivého výsledku – 0:1

V druhém poločase jsme chtěli, co nejdříve navýšit skóre a poté hru uklidnit. Navýšení přišlo po úniku Hrdličky ve 63. minutě – 0:2. V zápase jsme stále dominovali a bylo otázkou, kdy přijdou další branky. Ty přišly až v poslední desetiminutovce, kdy se jednou prosadil Hrdlička a poté dvakrát Záhora - 0:5. Paradoxně bez účasti kapitána Kischera jsme poprvé v sezóně udrželi čisté konto.

 

Branky: 3x Záhora, 2x Hrdlička