20. kolo A-tým FK Komárov - FK Lety 2:2 (2:2) PK 4:1

06.05.2017 14:20

20. kolo FK Komárov - FK Lety 2:2 (2:2) PK 4:1 Jarolím, Nejepsa

Pokutové kopy proměnil Jarolím, neproměnili Šmerda, Růžička

Sestava: Sňozík - Rosenkranz, Šmerda, Josef Baubín, Marek Baubín - Poslední, Kratochvíl, Jarolím, Růžička - Nejepsa, Jiří Kischer (89. Štěpán)

 

Cenný bod ze hřiště favorita. Začátek utkání se hostům jako již poněkolikáté nepovedl. Ve 3. minutě doběhl domácí útočník nepovedený odkop Sňozíka a skóroval. Hosté kontrovali ve 14. minutě, po křídle unikl Nejepsa, jeho zpětná přihrávka našla nabíhajícího Jarolíma, který v pokutovém území nezaváhal - 1:1. O pět minut později si naběhl domácí hráč na rohový kop, Sňozík napravil své zaváhání z úvodu a hlavičku z horního rohu branky vyrazil. Podobná situace se opakovala v 27. minutě, tentokrát však přesná hlavička našla cestu do sítě. Domácí pokračovali v náporu a dvě minuty na to minula další nebezpečná hlavička branku. V 35. minutě nařídil rozhodčí pokutový kop po rohovém kopu, kdy domácí hráč upadl v pokutovém území po kontaktu s Jiřím Kischerem. Střela ze značky pokutového kopu skončila však na tyči. Ve 40. minutě bylo opět srovnáno, na pas Marka Baubína si naběhl Nejepsa, uvolnil se a bezpečně skóroval - 2:2. O dvě minuty později se dostal do výhodné střelecké pozice Jiří Kischer, ale jeho slabou střelu kryl domácí brankář. První poločas zakončila ve 44. minutě hlavička do břevna branky hostů.
Ve 49. minutě unikl domácí útočník, jeho střelu zblokoval v posledním okamžiku Šmerda. Domácí zahodili další velkou šanci v 53. minutě, kdy na Sňozíka postupoval sám domácí útočník, ale jeho střelu vyrazil nohou pozorný Sňozík. V 73. minutě unikal domácí obraně Nejepsa, byl stažen za dres a k překvapení všech dostal domácí stopér jen žlutou kartu. Domácí zahodili mezi 75. a 78. minutou další dvě tutovky, obě vychytal Sňozík. Hosté se mohli radovat v 81. minutě po úniku Nejepsy, který zpětnou přihrávkou našel Jarolíma, jehož oblouček skončil na tyči domácí branky. V 85. minutě se znovu vyznamenal Sňozík, který z bezprostřední blízkosti vyrazil dorážku po přesném přízemním centru. Dvě minuty před koncem ještě unikl domácí obraně Nejepsa, jeho střele již chyběla patřičná razance a domácí brankář jeho pokus chytil. Pokutové kopy rozhodli domácí ve svůj prospěch a získali druhý bod.