2. kolo dorost TJ Červený Újezd - FK Lety 6:2 (3:1)

28.09.2017 14:36

Sestava: Chvátal – Babiak, Květoň, Veselý, Bíl – Krtek (61. Uriánek), Edl, Koníček – Hrdlička (82. Vrátný), Strnad (67. Tenkrát), Přib (74. Waldhauser)

Ve čtvrtek dopoledne jsme se utkali na tradičně podmáčeném hřišti v Červeném Újezdě s místním dorostem.

Do utkání jsme vstoupili zodpovědně a již v 8. minutě jsme šli do vedení. Po souhře Hrdličky a Přiba zakončoval druhý jmenovaný do prázdné brány – 0:1. Další průběh zápasu byl vyrovnaný a dlouho jsme odolávali zvýšené snaze domácích, ale vyrovnání přesto přišlo ve 25. minutě – 1:1. Zbytečná branka nás hodně srazila a ještě hůř bylo ve 33. minutě kdy jsme si vstřelili vlastní gól – 2:1. Domácí využili našeho rozhození a ve 38. minutě navýšili brankový rozdíl – 3:1. Ovšem průběžný výsledek byl pro nás hodně krutý.

Vstup do druhého poločasu byl naopak žalostný a ihned ve 46. minutě domácí opět skórovali – 4:1. Snížení mělo přijít v 52. minutě, kdy rozhodčí nařídil jasný pokutový kop po faulu na Přiba. Jenže po hysterické scéně domácích, kteří rozhodčího doslova uprosili, se sudí nechal ovlivnit a evidentní pokutový kop zázračně vytáhl mimo vápno. Domácí si následně výsledek pohlídali a po otevření naší obrany dali další dvě branky – 6:1. Snížení v závěru zařídil Vrátný, který obehrál obránce i s brankářem a hezky zakončoval do prázdné brány – 6:2.

Branky: Přib, Vrátný