19. kolo starší žáci FK Kralupy 1901 - FK Lety 1:1 (0:1)

29.04.2017 14:24

V 19. kole jsme zajížděli do Kralup, kde nás čekal soupeř, kterému se poslední dobou hodně výsledkově dařilo, před zápasem měli Kralupští sérii osmi výher za sebou. Tato série skončila po zápase s námi, když jsme vydřeli cenný bod.

Fyzicky daleko více vyspělejší domácí byli od začátku aktivnější. Měli více ze hry a hráli na naší polovině. Díky naší obětavosti jsme zblokovali většinu střel domácích útočníků, do výraznějších situací se domácí v prvním dějství téměř nedostali. V 15. minutě zazářil Uksa, který unikl obraně, ta se ho do poslední chvíle snažila zastavit a před vápnem přišel tvrdý atak, oba hráči skončili na trávníku, ale Richard se rychle zorientoval a navedl si míč do vápna, nakonec obstřelil brankáře a uklidil míč za tyč – 0:1. Domácí byli po obdržené brance jako opaření. Do konce poloviny se marně snažili o vyrovnaní.

Po poločasové přestávce domácí přidali a tlak na naši bránu začal narůstat. Naštěstí byli v zakončení nepřesní, ale vyrovnaní stejně nakonec přišlo ve 44. minutě. Domácí vystřelili z dálky a naše obrana nešťastně tečovala míč, který skončil za zády brankáře - 1:1. Po vyrovnání tlak domácích mírně opadl. S přibližujícím se koncem byli domácí stále více nervóznější a začali přitvrzovat v soubojích. Závěr byl lehce vyhrocený.

Branka: Uksa

 

Fotografie ze zápasu zde